Legjobb Dream Theater cover banda

Legjobb Dream Theater cover banda

Dream Theatert játszani egyfelől MINEK (hiszen arra ott van maga a Dream Theater), másfelől nehéz. Szóval minek? :) Az alábbi videón a srácok viszont minden várakozásomat túlteljesítik és parádésan adják elő a Metropolis című klasszikust. (Az ének például jobb mint az eredeti...) Riszpekt!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr752305401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.10.08. 15:55:37

A gitár, illetve basszgitár, és a gitárerősítő/láda is ugyanaz, mint az eredeti DT felállásban. Az ének tekintetében James LaBrie alaposan megosztja a közönséget, és nagyon sokan nem szeretik. Én nem tartozom ezen emberek közé, és nem jelenteném ki expliciten, hogy az itteni énekes srác jobb lenne Jamesnél. Bitang jó hangja van egyébként, ellenben számomra zavaró, hogy akkor minek volt szükség ilyen irgalmatlan mennyiségű utómunkázásnak az éneksávon.
Btw, elsőrangú előadás. :)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása