Waka-waka éjáé

Waka-waka éjáé

2010.10.14. | Horváth Oszkár

Tájékozatlanságom az oka, hogy Shakira ígéretes csípőrázásának rám gyakorolt kezdeti és egyúttal tartós hatása egyetlen szám következményeként teljesen leáldozott bennem. Szeretném neki megírni, hogy mióta azt mondja, hogy Waka-waka, már nem akarom megdugni. Finoman se. Ha ezt olvassa, lehet, hogy úgy járok, mint Ross Geller Isabella Rosselinivel, de nem érzékelem a különbséget P = 0.000003 és P = 0.00000001 között.

Sőt, az a véleményem az afrikázás ellenére, hogy ez egy hihetetlenül impotens, jópofáskodó, fehérember szám, vérlázító, ízléstelen és kívánságműsoros. Se nem eszik, se nem isszák, steril, mindenkinekjó polkorrekt unalmas házi feladat, amire kizárólag azok indulnak be, akik fehér műbőrcsizmában járnak a Tiszti Klubba szórakozni, és másfél deci édespezsgőért lemennek keszónba. Az egész olyan, mint Benny Lava, akiről még mindig nem tudjuk eldönteni, viccből csinálja-e...

Szinte látom magam előtt, ahogy egy 8 fős team kiválasztja, melyik modoros kifejezés legyen a refrénben, lengyelek is le tudják írni, kínaiak is ki tudják mondani, EZ JÓ LESZ! Ez ugyanaz a 8 fő, aki eldönti, hogy a következő telefonmodellből mit hagyjanak ki, a naptárat, a bluetootht, a fejhallgatókimenetet, vagy a korlátlan névjegyzéket...

Miután Bettie Page kiművelt a területen egy link formájában, a következőket tudtam meg: egyrészt Shakira stábja szerint ez a Golden Sounds nevű kameruni makossa (megvan remélem, hosz mámászé mámászá mámákosszá) zenekar 1986-os slágere. Ennél is inkább a 90-es évek szakértője szerint a Las Chicas del Coro eredetije 1982-es.

ÉS LÁM (helyszín: Bongo sorsolás gála a Fővárosi Nagycirkuszban, szereplők: Sas József, Endrei Judit, Nicole Kidman. közönség warm-up: Aradszky László):

DE EZ LEGALÁBB EREDETI! Ha a szívemre teszem a kezem, akkor is csak annyit tudok módosítani, hogy akkor nem 8 fős, hanem 3 fős kiváló csapat munkája lehetett a választás, mert a 80-as évek elején talán még ennyi is elég volt, hogy becsavarjanak egy villanykörtét.

De lehet, hogy minden onnan ered, hogy ha nem teszünk be időben normális zenét, akkor a szomszéd irodából beelőz valamelyik szemét lakossági rádió playlistje tünci kis hangszórókból, és 90 percenként lehetőségem nyílik elemezgetni, hogy vajon a vákká-vákká (Shakira) vagy a vákkká-vákkká (kórus) a helyes kiejtés, és jól tud-e Shakira félbantuul.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr472368705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

3aTi3 2010.10.14. 10:17:15

mi a f***?

de ez nagyon tetszett: "Ez ugyanaz a 8 fő, aki eldönti, hogy a következő telefonmodellből mit hagyjanak ki, a naptárat, a bluetootht, a fejhallgatókimenetet, vagy a korlátlan névjegyzéket" :D

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.10.14. 16:00:05

ezt tudom még hozzáfűzni a témához, egy saját feldolgozás feat. Lukrécia vs. Szerénke remix:
soundcloud.com/nosferato/waka-waka

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.10.14. 16:44:17

Szegény Nosferato! Szegény Shakira!

Az a szám tényleg rémes. Miért nem az a hanamontánás csaj kapta. A videót meg ugye a kicsi szemed kúrálása ürügyén pakoltad be! Ennyi miniszoknyás csajt manapság csak valami MTV 80s Hair Metal Marathon keretében lehetne csak látni.

Igen, nő vagyok. És igen irigy, mert a combközépnél kurtább szoknya nem áll jól. :/ De az a csaj a Whitney Houston hajjal............

maydayray 2010.10.15. 11:42:07

Shakirát kedvelni = fail :-) gagát hallva nem nyomok olyan gyorsan másik rádióállomást.

satch 2010.10.16. 22:12:51

Shakirától a nem sokkal régebbi She Wolf is rettenetes, pedig ő még a becsülendők közé tartozik mert mindenben benne van a keze, de lehet sajnos már egyre kevésbé.

Ez az időszaka egész jó volt, lehet jobb lenne amúgy is maradni a Spanyolnál.
www.youtube.com/watch?v=jGQ1iv1oJ2Y
3:14-3:33-ig honnan veszi a levegőt? :)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása