8szemközt - lemezborító feldolgozás

8szemközt - lemezborító feldolgozás

Persze nem célom, hogy bárkit is meggyanúsítsak, de azért csak elgondolkodtam... Szóval, először vegyük a Pink Floyd 1994-es koncertjét tartalmazó PULSE DVD borítóját...

... majd a hasonlóan legendás és a méltán híres (és tökös pff) magyar gumirock banda, a Hooligans 8szemközt című 2010-es korongjának képét. Bírónő, nincs több kérdésem!

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr662636600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

totyizselé 2011.02.04. 10:13:09

Volt alkalmam huligensz koncertet világítani, hát bazmeg... Törzsközönség 15-18 éves kiscsajok, csipa póló le, visítás.
Persze, jól jövedelmező vállalkozás.
És ha belegondolok, hogy miből "fejlődött" ki... (emlékeztek a Dance-re, még Zana Zolival? a fele magya fele angol lemezükre?)

Námbör van hányinger EVÖR

jelenki 2011.02.04. 12:37:31

a fontot a rolling stone címlapjáról nyúlták

jelenki 2011.02.04. 12:40:21

csak kis s betű nem volt ott, így az elég béna is lett

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2011.02.05. 12:26:02

ismét nagyon eredeti, mint minden ettől a majomparádétól. de ez valami házibarkács lehet, mert ilyen lemezborítót ki van zárva, hogy komoly kiadó jóváhagy. márpedig miután ez a zenekar 20% művészet, 80% termék, komolyan kell vegyék. mi az, hogy fehér háttér? mi az a macskakaparás a jobb oldalon, ami miatt nincs középen a zenekar neve? inkább subba photoshop artista kategória.

de a zenék biztosan kurva jók és korszakalkotók rajta. legalább olyan úttörők a magyar zenei életben, mint a Juventus rádió, szóval én legalább annyira tisztelem a bátorságukat, hogy mindig meg mernek kockáztatni valami teljesen új irányt, és hogy, hogy nem, végül csak bejön! mint Forrest Gump. Vagy Candide.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása