Random Trip - 2. születésnapi koncert

Random Trip - 2. születésnapi koncert

Április 16-án a Szikrába volt tervezve a Turbo lemezbemutatója, ehelyett a Random Trip ünnepli 2. születésnapját! 

A Random Trip 2008-2009 fordulóján született Delov Jávor vezetésével. A klub - melynek minden héten kedden, a Nagymező utcai Instant szórakozóhely biztosítja a szabad és határtalan zenélést - a jól ismert Random Szerda, és Gimmeshot improvizatív klubokból nőtte ki magát. Egyrészt az előbbi jazzes rögtönzésének, másrészt az utóbbi freestyle világának egyedi mixtúrája ez a vállalkozás, Budapest éjszakai zenei életének ismert zenészeivel, énekeseivel.

A Random Trip elsődleges célja ellentétben sok más örömzenélésre vállalkozó klubbal szemben, hogy itt tényleg a színpadon szülessenek a számok, 100% improvizálás keretein belül, ezáltal egyszeri és megismételhetetlen élményhez juttatva az éppen aktuális zenekart alkotó zenészeket és a közönséget egyaránt. Túl a jól ismert zenei stílusok elegyítésén, a klub feltett szándéka a mai magyar under/overground előadók összehozása, hogy ne csak a slágerlistákon, fesztiválokon találkozzanak, hanem ezen különleges alkalmakkor is. 

A Random Trip születésnapi koncert fellépői:

Fábián Juli
Judie Jay (Beat Dis!)
Németh Juci (Nemjuci)
Újvári Peti (UP!)
Mc Zeek (Realistic Crew, Uno Y Medio, Sadant)
Krsa (P.A.S.O)
Premecz Matyi (Qualitons, Kék Nyúl)
Balanyi Szilárd (Quimby)
Milosevits Mirkó (Garami Funky Staff)
Bata Pisti
Delov Jávor (Turbo)
Dj Q-Cee (Vinyl Warriorz)

Random Trip from b-oldal.tv on Vimeo.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr202793507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása