Metallica & Lou Reed: albumborító

Metallica & Lou Reed: albumborító

A Metallica és Lou Reed október végén megjelenő Lulu című albumának borítója alapján végleg elbizonytalanodtam: mi lesz ebből? Mondjuk legalább nem dagadt angyalkás-freskós a téma, bár a lenti kép már attól sem áll mesze. Amúgy a 10 számos lemezről 5 dal címe már napvilágot látott. A dalcímek alapján lehet elkezdeni / folytatni a képzelgést, vajon mi sül ki ebből a fura kollaborációból.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr93197137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rettentó 2011.09.02. 10:34:39

Larsnak megint elgurult a feltűnési viszketegség elleni gyógyszere és a többiek ráhagyták :-)
Áááá, nem tudom, miért kell a Metallicának a Fekete album óta mindig valami bizarrban gondolkodni. A kilencvenes évek grunge lemezeinek volt ilyen borítója! Gusztustalan.

rettentó 2011.09.02. 10:46:55

Mondtam már, hogy Lou Reed a legtúlértékeltebb rockzenész evör?

mB · http://frankzappa.blog.hu/ 2011.09.02. 11:05:39

ó azannya. fura. kíváncsi vagyok - a Load-hoz hasonló valamit várok.

mB · http://frankzappa.blog.hu/ 2011.09.02. 11:33:23

@Lamorak: (hahó ClusterOne - lesz Final Cute befejezés? :-) legyen!!!)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása