Interjú: Fish!

Interjú: Fish!

Vasárnap a Borsodi által szervezett tehetségkutató koncertsorozat második állomásán jártunk az A38 hajón. Volt ott gázmaszkban kijövő főrapper, alsónadrágban kezdő frontember, valamint Slash hasonmás gitáros. Ha szigorúan a tényeknél maradunk: a the pfl lett a második, a forduló győzteseként pedig a Chuck Norris Action Squad került ki, míg a legtöbb közönségszavazatot a LóHair-e? kapta. Zsűri és sör volt, hangulat ingadozott, csajozási lehetőség elvétve akadt. 

A 10 fellépő versenyző után a vendégzenekar a héten a Fish! együttes volt. Kicsit funky, kicsit metál, kicsit pop, kicsit rock, AZAZ 100 % hardpop immáron 1999 óta, sok-sok színpadi hülyéskedéssel, immáron kalappal is. A srácok az A38 hajómotorja mellett adtak nekünk interjút, melyet azzal a diktafonnal vettünk fel, melyet előző éjjel a Cha Cha Cha-ban majdnem újonnan vesztettünk el. Az elemtartó hátsó részét így is sikerült elhagynunk, a megtalálónak elemes velociraptort küldünk. Vagy Fish! együttes által dedikált törpe Cliff Richardot.


A Fish! zenekar oldalai:

http://www.fishonline.hu/
http://www.myspace.com/fishonline

Az interjú szereplői:

Kovács Krisztián - ének, gitár, frontemberség, kalap, színpadi hülyülés
Binges Zsolt - basszusgitár, vokál, szakáll, hosszú haj, Frusciante tetoválás

1. Rálf: Kivel van a zenekarból a legtöbb probléma próbán? Kinek van a legtöbb sztárallűrje színpadon kívül?
Krisztián: Pont jó a kérdés, a legtöbb probléma vele van és nekem van a legtöbb sztárallűröm.
Zsolti: Neem, vele van a legtöbb probléma és nekem van a legtöbb sztárallűröm.
Krisztián: De tényleg...vele van a legtöbb gond, mert egy tudálékos kis fasz. (csattanás hang)
Zsolti: Pont kisípolták a faszt az ugrással. Az biztos, ha valakivel gond van, azok mi szoktunk lenni, de annál édesebb a kibékülés. (Összeölelkeznek)
Krisztián: Ha egyet kell választani, akkor Zsolti az...a probléma az, hogy azt hiszi, hogy ő mindenhez ért, én viszont tényleg. Ezért vannak ilyen kis torzsalkodások, de általában mindig kompromisszumra jutunk...

2. Rálf: Ha bármit megtehetnétek, milyen különlegességet kérnétek az öltözőtökbe? (zsiráf, törpe, hobbit, Cliff Richard, stb.) Miket kértek jelenleg?
Krisztián: Egy törpe Cliff Richardot, mondjuk egy zsiráf seggéből kihúzva.
Zsolti: Egy nem dohányzó öltözőben, ami a legnagyobb extrának számít ma Magyarországon.
Krisztián: De tényleg. Ásványvíz legyen, szénsavmentes. Például egy tőlünk egy kicsit nyugatabbra az tök alap, hogy megkérdezik, milyen meleg kaját kérsz, vegetáriánus vagy-e, vagy ilyesmi. Itthon is működnek ezek...külföldi zenekaroknak. Pár szendvics tök jó lenne.
Zsolti: A legfontosabb az lenne, hogy "ez a hely" valóban öltözőként funkcionáljon, ahová a zenekar koncert előtt és koncert után is visszavonulhat.
Krisztián: Ugye, hogy kibaszottul tudálékos? 
Zsolti: 2 hete nem találkoztunk és így fogadsz?
Krisztián: Reggel 7-kor feküdtem le. Kibaszott fáradt vagyok.

3. Rálf: Kalaptartó van az öltözőkben?
Krisztián: A kalap az új! De nem is gond, mert jön a színpadra. De a törpe Cliff Richardot akkor szeretném. És legyen buzi!

4. Rálf: Mely zenekarokra, előadókra tekintetek csodálattal? TOP5 kedvenc zenekar EVÖR?
Zsolti: Listázással az a gondom...
Krisztián: Nem az a kérdés, hogy mi a gondod vele...
Zsolti: ...szóval mindig vannak olyan aktuális előadók, akiket szeretek. TOP5-öt sosem tudnék összerakni.
Krisztián: De John Frusciante fel van tetoválva a karjára. Ti haverok lesztek!

Rálf RHCP tetoválására mutat. Tetóválások mutatása egymásnak, Zsolti és Rálf.

Rálf: Az a vicces, hogy mindkettőnknek Frusciante tetoválása van, de basszusgitáron játszunk.
Krisztián: Rálfot szeretném még az öltözőbe! Törpe Cliff Richarddal.
Zsolti: Nagyon közel érzem magamhoz Frusciantét. Az egy dolog, hogy basszusgitározom. Nem is feltétlenül kell, hogy zenész legyen az illető. Egyik legnagyobb példaképem a nagymamám.
Krisztián: Aki viszonylag jó basszusgitáros...
Zsolti: Nálam ez fordítva történt, előbb kezdtem el basszusgitározni...
Krisztián: Nem lehetne, hogy megcsináljuk az interjút és ők utána beszélgetnek?! És még nem is válaszoltam. Nekem a nagy példaképem Kevin Smith, imádom a dolgait. Page Hamilton a Helmet-ből....sokáig a Mike Patton is annak számított, de az utóbbi időben letért arról az útról, aki nekem szimpatikus volt....és a másik példaképem a Zsolti.
Zsolti: TOP5-ben nálam is ott van a Krisztián, rögtön a Pink Floyd mellett.
Krisztián: Ezek a te embereid...Ti nagy haverok lesztek...(Overdrive Pink Floyd pólóban van.)

5. Rálf: Szexeltetek-e már a zenekarnak köszönhetően? Koncert / bevitt találat aránya?
Krisztián: Én egyszer majdnem szexeltem a zenekarnak köszönhetően....bár mondjuk a mostani csajom is gyakorlatilag....még nem volt a csajom, amikor már Fish!-re járt. Számíthat annak? Mert akkor van vagy 300 találatom 2 év alatt. Egyszer volt egy csaj, aki jégkockákat rakott a hátamra...kibaszott undorító dolog volt...még a mostanihoz képest is amatőr zenekar voltunk, egy nevetséges helyen játszottunk Budapesten. Odajött egy csaj és lerakott egy papírcetlit, amin a telefonszáma volt. Felhívtam másnap és mondta, hogy menjek fel hozzá. Mondtam, hogy egy haverommal mennék. Felmentünk ketten a nőhöz, de az kitalálta neki, hogy mégse jó neki ez a hármas felállás, de mondtam neki, hogy valamivel kompenzáljál. Erre odament a hűtőhöz, kihozott egy valag jégkockát és mondta, hogy feküdjek le a padlóra. Ne úgy, hanem hasra...
Zsolti: ...mint a Tökéletes katonában...
Kirsztián: ...és elkezdett jégkockázat pakolni a hátamra. Én ebben a pillanatban mondtam, hogy hagyjuk, nem vagyok köteles ezt végig csinálni. Felsikítottam, erre kijött a haverom a másik szobából, mert ő közben elment aludni. Kérdezte: "akkor baszunk?"...Nem baszunk, hanem megyünk haza a francba. Szóval ez mínusz 1, így akkor 299.

6. Rálf: Melyikőtök járt Zalatnay Saroltával?
Zsolti: Nekem nem szimpatikus az a nő.
Rálf: Most akkor jártál vele, vagy nem?
nosferato:: A szakítás miatt nem szimpatikus.
Krisztián: Nekem a 300-hoz már csak ő hiányzik.
nosferato:: Valaki azt mondta, hogy olyan a Zalatnay, mintha állna előtte még egy ember.
Krisztián: A cicik miatt? Nekem az például nagyon kedves. Az egész estés csöcsöket szeretem.
nosferato:: Őt mondjuk nem lehet hasra fektetni, mert 40 fokos szögben áll.
Krisztián: De lehet vele talicskázni...

7. Rálf: Kicsit komolyabb kérdés - álomturnétok helyszínei?
Zsolti: Kondoros.
Krisztián: Bázakerettye.
Zsolti: Paszabcsúcs, Hejőpapi.
Krisztián: A kedvenc helységnevünk Hejőpapi.
nosferato:: Paszab? Az a Parno Grasztos srácok homelandje.
Krisztián: Igen, hú mennyit dolgoztunk velük bazmeg.
Zsolti: Ott van mellette Paszabcsúcs. Paszabcsúcs, Hejőpapi, Rakamaz, Kondoros.
Krisztián: Hát meg esetleg... Budaörs. Oda ki tudunk menni 40-es busszal is. Budaörs az jó lenne...

8. Rálf: Mi volt az általatok tapasztalt legfanatikusabb rajongói megnyilvánulás?
Egy ismerős arc: Csocsó? Vagy egy sört?
Krisztián: Interjúzunk baszod! Eddig ez a legfanatikusabb rajongói megnyilvánulás.
Az ismerős arc: Azt mondtad, hogy zavarjalak, mert szeretnéd, ha zavarnálak.
Zsolti: Nekem talán egy fröccsöt.
Krisztián: Igen. Hát mondjuk Székesfehérváron volt legutóbb, amikor egy nagyon csinos lány aláíratott a mellére, ami szerintem egy tök értelmetlen dolog. És másnap én lennmaradtam a fesztiválon, és másnap is odajött, hogy rajzoljak valami szívből jövő a mellére, én most a másikat választottam, és kazettás magnót rajzoltam rá, és nagyon örült neki. Totál értelmetlen, ugyanakkor a cicik nagyon is jók voltak, a lány pedig kedves volt.
Rálf: Hány kazettás volt?
Krisztián: Egy. Csak felvenni lehetett vele, másolni nem lehetett rajta. A B-oldal, mi? Ügyes, ügyes! Szmájli. Volt egy gitároscserénk még régen, és annak a gitárosnak, aki lecseréltünk, volt egy nagyon-nagyon nagy rajongója - általam érthetetlen okokból egyébként -, és amikor az első koncertünket játszottuk már az új gitárossal, akkor ez a lány megdobálta a zenekart zsebkendővel. És ez borzasztó volt, de nem fájt annyira. Mondjuk, taknyos volt, de nem volt elég nehéz. Egy kavicsot belerakhatott volna.

9. Mi volt a legfurcsább élményetek a színpadon EVÖR?
Zsolti: Szerintem nyáron volt egy nagyon emlékezetes, amikor kérészrajzásban játszottunk...
Krisztián: Úú bazmeg! Csákánydoroszlón. Ami az álomturnéból már teljesült.
Zsolti: Tényleg, az kimaradt. Kérészvirágzás volt, nyilván mindenki tudja, vagy aki nem, az nézzen utána, hogy mi ez, gyakorlatilag látni nem lehetett tőlük, és a színpadon kb. ilyen másfél-két centi vastagon döglött tetemek így teli. És azon, mint egy korcsolyapályán lehetett csúszkálni, és mindehhez még egy olyan 12-14 fok dukált. Utána kb. 2 hétig azt borítottuk ki az erősítőből, meg a gitárokból.
Krisztián: Még a zsebünkben is kérészek voltak.
Zsolti: Egy fehér masszán tapostunk, mindenki spárgázott. Végül budipapírral terítettük le a színpadot...

10. Tartotok valami kabala állatkát, vagy más szakrális tárgyat a színpadon babonából? Esetleg koncert előtti kötelező ölelkezés, zöld tea, ima, ilyesmi?
Zsolti: Ede!
Krisztián: Hát van egy jelmondatunk, amit nagyon szeretünk, és ez úgy szol, hogy "Te Ede, te de bedezodoroztad magad!", és ezt mindenkinek el kell mondani, mielőtt színpadra lépünk, ezért szoktunk csúszni...elég sokat :)) Egyébként nincsen, pacsizunk egyet, aztán megyünk föl, én nem hiszek ebben, hogy közös ima, meg a faszom ilyen hülyeségek.
Zsolti: Azért jó lenne valami, de pont ezért, hogy visszatérve az előző kérdésre... nem előzőre, hanem többel... to... na. Az öltözős kérdésre, mivel nincs öltöző, ezért sokszor csak a kocsma egyik sarkában tudjuk éppen előrántani a cuccainkat, ezért nagyon nincs is lehetőség. Fesztiválon kicsit több lenne rá, de ott meg viszont idő nincsen.
Krisztián: Miért, ha lenne idő, akkor mi a faszt csinálnál?
Zsolti: Én szeretek egy óra hosszát azért eltölteni így saját magammal, meg a hangszeremmel, kicsit nyújtok, meg teázok.
Krisztián: Ebben mondjuk mások vagyunk. Bedobok egy Becherovkát és mehetünk.

11. Rálf: Mi a polgári foglalkozásotok?
Krisztián: Nekem nincs olyan. Én szellemi szabadúszó vagyok. Mint egy hal, hühühü... :)
Zsolti: Nekem van egy főállásom egy általános iskolában mint oktatástechnikus. Érdekes sztorija van, de nem megyek bele, mert megint Krisztián jön azzal, hogy valamit kérdeznek tőlem, és utána 47 mondat múlva, mindenre kitérve...
Krisztián: Miért nem így van?
Zsolti: Tehát van egy félállásom egy általános iskolában.
Krisztián: Mondjuk én is hazudtam, mert én mondjuk DJ-skedem mellette, meg programszervező vagyok, műsorvezető itt-ott, MTV-n, de mind ilyen zene-közeli történetek. Matyi, a gitárosunk egy szinkronstúdióban dolgozik, ő is azért nagyjából a közelben maradt. Andris, a dobos az egyetlen, akinek van normális civil állása, egy mobilszolgáltatónál üzletkötő.
Zsolti: Vagy valami ilyesmi. Pontosan mi se tudjuk, nem árulja el.

12. Rálf: Előfordult-e már, hogy megúntátok játszani valamelyik számotokat?
Zsolti: Simán. Rendszeresen előfordul, aztán lehet, hogy fél év múlva megint elővesszük, hogy hú bazmeg, de jó ez, játsszuk már el!
Krisztián: De mondjuk van a Positivo című szám, ami 99-es keltezésű dal, és azt kibaszottul utáljuk, de valamiért szeretik az emberek.
Zsolti: Most például tök van kedvem játszani, sőt, ma játszani is fogjuk, és nem basszusgitározni fogok benne, erről te hallottál? Mert eljön Gábor, a Fish! zenekar alapító basszusgitárosa, és én gitározni fogok a számban, a Krisztián gitárján. Csak ideadod...

13. Rálf: Kivel csinálnátok egy közös dalt, koncertet?
Zsolti: Harcsa Veronikával.
Krisztián: ?
Zsolti: Harcsa Veronika, Halász Judit... csak hogy a halaknál maradjunk.
Krisztián: Fischer Iván!
nosferato:: Jean-Luc Ponty. Ő számít?
Krisztián: Hö... jóó!
Overdrive: Csuka Mónika.
Rálf: Busa Pista.
Zsolti: Jaj, tényleg! :)
Krisztián: Sokkal jobb fejek, mint mi, abba kéne hagynunk bazmeg. :)
Overdrive: Hát olvasol minket, tudhatnád... :)
Krisztián: Csak nem jött le, hogy élőben még jobb arcok vagytok. :) 

14. Rálf: Ha kikapcsolódni vágytok, akkor művészként milyen szórakozóhelyre mentek szívesen, itt Budapesten?
Krisztián: Én semmilyenre.
Zsolti: Én a legtöbbet ide járok (A38).
Krisztián: Nekem a szórakozás mondjuk az kimerülhet mondjuk inkább egy ilyen csendes kocsmában baráti sörözésben, csajozásban, DVD-zésben...
Overdrive: Jégkocka...
Krisztián: ...se :) Mert a fellépések, próba, DJ-zés, műsorvezetés közben folyamatosan szól a zene, és pont nem vágyom arra, ha van két szabad napom egymás után, hogy most lemegyek valahova őrölni, és akkor üvölt minden. Vagy inkább bringázom, ami mondjuk nem látszik, de inkább nagyjából értelmes elfoglaltságokat keresek. Mint a kocsmázás.
Zsolti: Mondjuk ez igaz, sőt, te többet jársz szerintem szórakozóhelyre munkádon kívül, mint én. Ha koncertről van szó, arra mondtam azt, hogy leginkább A38, amúgy én is ugyanez. Leginkább az úszás, meg a bringa, ami leköt.
Krisztián: Te jársz úszni?
Zsolti: Imádok.
Overdrive: Többet kéne beszélgetnetek egymással, mert megtudtunk egy csomó mindent.
Krisztián: Interjúzzunk már két hét múlva is, megtudom, mi történt vele, bazmeg.
Zsolti: Most tényleg nem találkoztunk már egy ideje, stúdiózunk, csak sávokról ismerjük egymást.

15. Állásinterjús jellegű kérdés következik: hol látjátok a zenekart 5 év múlva?
Zsolti: Erre nem lehet nem nagyképűen válaszolni...
Krisztián: ...akkor ne fejtsd ki...
Zsolti: Hát ha hiszünk benne, akkor az élvonalban.
Krisztián: A magyar élvonalban én nem szeretném látni a zenekart, ha értitek, mire gondolok :) 5 év múlva azt szeretném, ha ugyanígy működne a zenekar. Ami a legfontosabb, hogy van értelme. Vannak emberek, akik hallgatják és szeretik, és sokkal többet innentől kezdve nem szeretnék, minél többen legyenek. Őszinte voltam.
Overdrive: Megható egyben.
Krisztián: Ja, szarrá melengeti a szívedet. :) De ilyeneket szoktak mondani, hogy majd a Budapest Sportarénában csinálunk koncertet, meg ilyenek?
Overdrive: Hát a Pink Floyd ezt mondta.
Krisztián: :)))))) Mi a taszári repülőtéren szeretnénk ingyenes koncertet adni. Nem tudom, hogy ezt hova lehet fokozni, mert 10 előzenekara nem tudom, kinek volt eddig Magyarországon, úgyhogy kicsit álljunk meg. :))
Overdrive: Az a durva, hogy az Amber Smithnek, meg jövő héten a Blind Myselfnek.
Krisztián: Jó, de volt egy 100 fős ingyenes vendéglistánk, és 3 nap alatt betelt.

16. Rálf: Hogy áll az új lemez, illetve marad-e 100% hardpop, vagy lesz valami meglepetés a régi rajongóknak?
Krisztián: Jól áll. Én azt gondolom, hogy poposabb lesz a lemez. Kicsit színesebb lesz.
Zsolti: Lesz rajta egy-két érdekesség is.
Krisztián: Még csak most jön a gitározás, ami macerásabb, mint a dob-basszus, és utána jön a legsúlyosabb része, az éneklés, ami ugye talán a leghosszadalmasabb, és akkor még nincs megkeverve. Talán így hozzávetőlegesen január vége lesz, az amikor azt mondhatjuk, hogy jó, kész. Kábé. Ami érdekes, hogy most magyar nyelvű lesz az anyag. Ez csak annak érdekes, aki mondjuk az utóbbi 1-2-3 évben ismerte meg a Fish! zenekart, nekünk volt egy magyar nyelvű korszakunk, több, mint 10 magyar nyelvű számmal, csak abból nem lett lemez. Aztán meg olyan számok születtek, amikre nem jött ki magyar szöveg. Most a Petőfi Rádiós, meg MTV-s "sikereknek" köszönhetően angol nyelvű magyar zenekar vagyunk, a YouTube-on minden tizedik komment az, hogy "jé, ezek magyarok? Bazmeg!". A zene kicsit csapongóbb lesz. Volt ez a három számos kislemez, a Stand Up, ami nagyjából azért homogén lett, három stenkesebb cucc született, most egy kicsit szélsőségesebb lesz. Azok a számok nem lesznek rajta. 14 szám kerül rögzítésre, ebből szerintem 11 lesz a hivatalos... a többi a B-oldalon lesz mp3-ban :))) 12 magyar nyelvű, és 2 angol nyelvű szám lesz.
nosferato:: Nem nehezebb angolul basszusgitározni?
Zsolti: Annyival nehezebb, hogy angolul B van a H helyett. Én mondjuk nem tudom eldönteni, hogy angolul vagy magyarul tetszik jobban, van olyan magyar szöveg, ami tökre bejön, viszont ennek a stílusnak meg kicsit jobban áll szerintem az angol. Ezt mindenképpen meg kellett lépnünk, különösen, hogy jöttek a magyar szövegek...
Krisztián: Az volt az érdekes, hogy 5 évig egy "a" betűt nem írtam le magyarul, az is angolul volt, hogy "ééé", és annyira ideges lettem már, hogy 2 nap alatt írtam 8 magyar szöveget, utána már csak fésülgetni kellett...


17. Rálf: Külföld fele mennyire kacsingattok?
Krisztián: Mostanában nem, nyilván, megoszlanak a vélemények a zenekaron belül is erről.
Zsolti: Egyelőre nem aktuális ez a kérdés.
Krisztián: Meg ahogy nálunk sem futott be egy román zenekar sem, miért lenne az, hogy egy magyar zenekar befut Ausztriában, és akkor így megyünk tovább, ez szerintem hülyeség, igazából kirándulásnak ez jópofa...de minket ez most annyira nem motivál, elég idősek vagyunk már...nem érdemes fűtetlen próbatermekben aludni Dél-Oszétiában azért, hogy ott játszottál 10 embernek. Ez tök szép, 22 évesen világot látni, ez meg is történt...

Krisztián kiönti Zsolti fröccsét...riadalom...

18. Rálf: Olvassátok-e már a B-oldalt, vagy csak fogjátok?
Krisztián: Én olvastam, mondtam, én nagyon nagy rajongó vagyok, szerintem "nagyon jó arcok" vagytok. Szmájli. Idézőjel.
Overdrive: Mi legyen idézőjelben? A jó? Vagy az arcok? :) Hogy találtál ránk amúgy?
Krisztián: Legyen az egész szerintem, az a biztos. Megmondom őszintén, hogy a tehetségkutató.hu oldalon, ami ennek a rendezvénynek a hivatalos oldala, ahol beszélgetünk.
Overdrive: És a korábbi cikkekbe is beleolvastál?
Krisztián: Bele. Úúúú, "nagyon jók" :))) Szmájli. Tök jó, szerintem nagyon hasznos, és olvastatja magát az oldal. :) Még valami?
Overdrive: Hát ezt még kiöntheted, ha gondolod...(sör mutatás)

19. Rálf: Melyik dalt külditek a B-oldal olvasóinak?
Zsolti: Best song in the world...Tenacious D - Tribute
nosferato:: Ez a Jack Black-es?
Zsolti: Jaja!
Krisztián: A Vomitory egyik koncertfelvételét küldeném, régi svéd death metal zenekar. Nagy hatással van a Fish!-re. Beírod, hogy Vomitory, ez az egyetlen, ami kijön. Szeretném, ha a Fish! rajongóknak is tetszene.

20. Rálf: Hol láthatnak titeket a rajongók legközelebb?
Krisztián: Lesz egy évzáró bulink...
Overdrive: Ami zártkörű...
Krisztián: ...neeem, december 25., ami egy elég érdekes dátum...
nosferato:: Akinek elváltak a szülei, az már nem fog jönni...
Krisztián: :)))))))) Mi azokra számítunk, akik már hánynak akkorra a Karácsonytól. Budapesten, a Szeparé Bisztróban, a Nyugati aljában.
Overdrive: Ha elvesztenénk a felvételeket, akkor 25-én a Szeparéban találkozunk...még egyszer köszönjük!
Krisztián: Mi is köszönjük!

A Fish! zenekar oldalai nemcsak akvarisztikusoknak:
http://www.fishonline.hu/
http://www.myspace.com/fishonline


....és akkor hörögjön a Vomitory...


 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr1812215

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: B-oldal » Nyerj egy lemezt! 2009.06.05. 10:40:38

[...]el a jövőbe és nézze ki a B-odal Almanachból. Interjú: Fish! | Kész a póló,[...]

Pingback: B-oldal » Óriási aranyhal: péntek este a Dürerben 2009.05.04. 08:25:30

[...]alátámasztották. A két zenekar aktuális klipje: Fish! interjú decemberből |[...]

Pingback: B-oldal » MR2 Akusztik 2009.03.03. 13:54:47

[...]Eszter és a Gumizsuzsi 2009. április 21. Kaukázus 2009. április 28. Fish! 2009. május 5. The Kolin 2009. május 12.[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koro 2008.12.11. 09:44:16

vannak itt jó zenekarok, csak nincsenek nyomva.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2008.12.11. 10:45:12

Azt kell, hogy mondjam, jók a fiúk, ezzel kéne foglalkozniuk :)))

Zsolti (basszus) és Matyi (gitár) a Good Time Boys formációban is játszik (RHCP Tribute zenekar), őket majd megnézzük még január 24-én a Tribute zenekarok fesztiválján. Naptárba BE!

Amphiprion ocellaris 2008.12.11. 15:10:08

Egész jó arcok. Viszont végig az motoszkált a fejemben, amit Kiss Ádám mondott Csősz Bogira: "AZ MEG KI A FASZOM?" Pataki Attila ismeri őket?

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2008.12.11. 18:41:18

Pedig mint hal, ismerhetnéd őket...:))

csobb

atika85 · http://funkyforum.hu 2008.12.12. 12:13:22

Végig röhögtem, korrekt srácok :)

Overdrive:
Nem úgy volt, hogy a GTB feloszlik? Mondjuk sajnálnám, legjobb buli.

És ha már Zsolti, akkor azért az Insipidet is említsük meg :)

Valahogy a Fish! soha nem fogott meg annyira mint az Insipid, de You vs Me kifejezetten faszásra sikerült.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2008.12.12. 15:08:33

Good Time Boys nem oszlott fel! Január 24 - Tribute fesztivál! Például!

enba 2008.12.24. 19:01:33

király interjú
respekt!

Lencse. 2009.01.04. 11:58:03

Ez nagyon jó hír, hogy magyarul nyomják majd!

Engem minden úribb szalonból kinéznek, mert szánalmas divatszurkolóként minden zenekart legalábbis az első lemeztől szeretek, nem tudom hitelesen nyomni az "áááh, kiveszett belőlük a tűz, eladták magukat, pedig jó lett ovlna ez..." dumát. És van egy, EGYETLEN banda, a Fish!, akiktől pont a Tessék demo a kedvencem, szóval nyergelje bátran lovát a barbár magyar nyelven, hajrá.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása