B-oldal köszönettel közhírré téteti

B-oldal köszönettel közhírré téteti

2008.12.17. | B-oldal

Kedves B-oldal olvasók! Bár csupán 70 napja működünk, így a 60-adik cikk környékén most először szólítanánk meg benneteket személyesen, némi szolgálati közlemény csokorral. Ha nem érdekel, lapozz a 134. oldalra és öld meg a sárkányt!

Mindenekelőtt köszönjük, hogy olvastok minket!

  • Annak ellenére, hogy levelező ládánk nincs (még) tele sikongató tinik leveleivel, vagy szexmegvonásos feleségek búgásaival, mégis úgy gondoltuk, hogy létrehozunk egy szerzői oldalt, melyen bemutatkozunk, hogy ne írjunk arc nélkül. Itt megtaláljátok email címeinket is (nosferato@b-oldal.hu ; overdrive@b-oldal.hu ; ralf@b-oldal.hu), melyet ha mertek használni, írhattok nekünk kritikát, helyretehetitek egónkat, esetleg saját cikketeket, melyeket B-oldalon szeretnétek látni, ide küldjétek. Persze garancia nincs, hogy megjelenik, mert még van pofánk válogatni, de ha igen, akkor természetesen a szerző neve alatt. Ha valaki szexelni akar velünk, az is írhat ide. (Csoportban olcsóbbak vagyunk.)
  • Akik RSS-en olvassák az oldalt, azok iratkozzanak át az új RSS feedre, szeretnénk több lehetőséget elérni, ezért megváltoztattuk az RSS linket a Feedburner linkjére.
  • Azok számára, akik nem használnak RSS olvasót, készítettünk egy e-mail feliratkozás lehetőséget, így az elfoglalt de hű olvasóknak nem kell reggeltől-estig F5-öt nyomogatni. Ezt is a Feedburner kezeli, ebéd környékén küld egy-egy e-mailt, és bármikor le lehet róla iratkozni.
  • Itt túl is eshetsz rajta:
  • Ha valaki odáig vetemedik, hogy agitálás nélkül csatlakozik a B-oldal iwiw klubhoz, akkor ezt sorszám tépése nélkül megteheti, hiszen létrehoztunk egy ilyet, bár fogalmunk sincs miért.
  • Dagobert bácsiknak szól a médiaajánlatunk, hiszen nekünk is kell szájat etetnünk, legfőképpen a sajátukat. Lakáshitelünk van, adományvonalunk nincs. :) 

Mi van még? Az oldal. Látjátok, több zenekari interjú is megjelent már az oldalunkon, mely hagyományt kapacitásunknak megfelelően folytatni szeretnénk. A jövőben játékokat is tervezünk, természetesen zenével kapcsolatosakat, nyeremények kisorsolásával. Sok ötlet kavarog a fejünkben (beküldős cikktémák, programajánlók), de minden meglepetést most nem teszünk a fa alá. Most amúgy is úgy csinálok, mintha idáig akartam volna csak írni, de igazából kifogytam a szavakból. :)

Még egyszer köszönjük:
Overdrive, nosferato, Rálf atya | B-oldal.hu

Led Zeppelin - Thank you

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr97822225

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: B-oldal » B-oldal közhírré téteti 2. 2009.01.03. 19:41:31

[...]| Ahogy a múltkori közhírré tétetikben is olvashattátok, vannak változások az oldalon,[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rettentó 2008.12.17. 12:34:44

Igen szimpatikusak a szerzők, nekem főleg Rálf atya bemutatkozása tetszett.
Jó lenne női szerzőt is alkalmazni, erre indulhatna egyféle cikkíró pályázat.
A lányokkal szemben ugye az az előítélet, hogy csak a fiúbandákat és Celine Diont szeretik, és nem tudják kívülről a Tangerine Dream diszkográfiáját. Cáfoljanak rá! :-)

rettentó 2008.12.17. 12:36:17

A Thank You meg a kedvenc Led Zep számom.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2008.12.17. 12:42:16

Azért női szerző üygben Katatones cikke szerintem nagyon jó volt, vagy ha úgy tetszik, a téma volt nagyon jó. Igaz sokak által ismert dolog a zenekarok néveredete, és ezért sokan kötekedtek is, néhol igazuk is lett, néhányan lepattantak, de maga a téma sokaknak eszébe juttatott hasonlókat, és jó beszélgetés lett belőle.

Ez az:
b-oldal.blog.hu/2008/11/19/nomen_est_omen_a_zeneben

Nekem a vendégszerzőkről is jól esne kitenni egy fotót, és egy bekezdést ugyanoda, ha vállalják, ezzel is erősítve, hogy ez nem egy nick mögé bújva hőbörgős hely, és emberek vagyunk, nem állatok. Nem tudom, Overdrive és Rálf hogy vannak ezzel. Mármint nem azzal, hogy nem állatok vagyunk, mert azon lehetne vitatkozni, hanem hogy a vendégszerzők bemutatkozásáról mi a véleményük :)))

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.12.17. 12:43:37

a médiaajánlatos pdf számomra megnyithatatlan :)
a régit kicseréltem az új feedre.

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.12.17. 12:49:33

a szerzői oldal nagyon jó! szeretem amikor egy olyan blogon ahol több szerző van, el tudom olvasni az emberkék rövid bemutatkozását.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2008.12.17. 13:41:02

Várjuk a hölgy szerzők jelentkezését!!! :)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2008.12.17. 14:06:42

én maradok nick mögé bújós hőbörgő :-)

Lamorak · http://www.clusterone.hu 2008.12.17. 17:04:43

Én is át új feedre, csak így tovább, bár nekem semmi bajom a nick mőgé bújással.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása