B-oldal közhírré téteti 2.

B-oldal közhírré téteti 2.

2009.01.03. | B-oldal

Ahogy a múltkori közhírré tétetikben is olvashattátok, vannak változások az oldalon, melyek az újév beköszöntével realizálódtak is.

Nosferato munkájának köszönhetően Stevie Wonder feje felett megjelent egy menü, mely a különböző rovattípusok (Zene, Film, Interjú, stb.) közötti navigálást teszi egyszerűvé. Annál is inkább fontos ez, mert a zenei témákhoz hasonló stílusban és megközelítésben a filmekre is rátesszük kezünket, avagy B-oldalunkat.

Felkerült a menübe az RSS hírcsatorna linkje és a Szerzők fantázia névre hallgató bemutatkozó oldal is, nemsokára a vendégszerzőink bemutatkozása is itt lesz olvasható. (Ha küldenek bemutatkozást ;)

Újdonság: naptár funkció! A b-oldal.hu/naptar cím alatt létrehoztunk egy kis ajánlót, amely egyelőre főleg januárra olyan koncerteket, fesztiválokat, egyéb eseményeket tartalmaz, amelyeken mi is szívesen részt vennénk, vagy részt is veszünk. Szem előtt tartva, hogy nem egy programmagazint szeretnénk egy az egyben letükrözni, aki úgy érzi, egy odaillő fontos esemény kimaradt, írja meg email-ben!

Dobpergés és vége.

Üdvözlettel:
Overdrive, nosferato, Rálf atya | B-oldal.hu

<< Előző cikk >>

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr54855116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mnmnbkhj 2009.01.04. 07:32:26

Jók vagytok srácok, csak így tovább :)

trocsi 2009.01.04. 12:38:15

éljen éljen!!!
a legjobban a naptárnak örülök!

pont a vizsgaidőszak végén Quimby koncert...óóójeee!

potter 2009.01.04. 13:27:44

Jockey, bocs, akarom mondani Overdrive,

komment a naptárhoz: érdemes lenne úgy megadni a koncert helyszíneket, hogy szerepel benne a város neve is, mert pl. a Dürer kertnél a térképen a kezdőkép, aka USA tárul elénk. Csak egy építő javaslat. :)

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.01.04. 15:39:29

Berendeltem pár IT-s munkatársat, dolgozunk az ügyön. Legyen elég, hogy én addig Dream Theater-t hallgatok.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása