The Hungarian Depeche Mode Fan Club

The Hungarian Depeche Mode Fan Club

A magyarországi Depeche Mode Fan Club 1987 szeptemberében alakult, állandó bázisa van és talán nem túlzás azt állítani, hogy a legnagyobb magyar rajongói klub. Ezt bizonyítja, hogy a klub kb. 275 rendezvényen van túl, melyből kiemelhető az 1990-es 36-órás, világrekordként emlegetett rajongói találkozó, vagy az Európai Depeche Mode Rajongók Találkozójának (European Depeche Mode Fan Convention) megrendezése 1995-ben, ill. 2001-ben.
A rajongói klubokat bemutató sorozatunk keretében a klub vezetőjével, Borbély Lajossal beszélgettünk. Lássuk, mit tudhatunk arról a klubról, melyet videó üzenetben rendszeresen köszönt a zenekar.


1. B-oldal: Mikor alakult a klub, mi a története?

DM Fan Club: A világ talán legnagyobb Depeche Mode rajongói klubja 1987 szeptemberében alakult, havonta tartja összejöveteleit, és a kezdetek óta töretlen lelkesedéssel működik. A KLUB ez évben ünnepli 22. születésnapját, és már túl van 275 sikeresen lebonyolított rendezvényen. Klubestjeink 4-5 hetes időközönként követik egymást. Az egész éjszakát kitöltő klubestek (22:20-04:20) átlagos látogatottsága 1.080 fő. Az eltelt 21+ év folyamán több mint 290.000 látogatót fogadtunk. A Klubnak kezdetek óta a Petőfi Csarnok ad otthont.

2. B-oldal: Van tagdíj a klubnál? Milyen gyakran van klub nap?
DM Fan Club: Tagdíj nincs, a klubestekre külön belépődíjat szedünk.

3. B-oldal: Milyen programok várják az érdeklődőket? Hányan vagytok jelenleg?
DM Fan Club: A hozzánk látogató érdeklődő és szórakozni vágyó rajongók egy hatalmas videó kivetítő műsorát élvezhetik táncolás közben. A Klub ingyenes 'Levelező Értesítő Listájára' feliratkozott tagok minden Internetes frissítésről, illetve az aktuális hírekről azonnali értesítést kapnak. Új szolgáltatásunk a 'Mobil Info', amelynek segítségével közvetlenül eljutunk a rajongókhoz, számítógépes kapcsolat nélkül is - közel 600 regisztrált taggal. Internetes oldalunk 7,5 esztendős, míg a klubmagazin (BANG Magazin) 10 számos múltra tekinthet vissza. Jelenleg 1.833 klubtagunk van.

4. B-oldal: Milyen speciális relikviátok van, melyet a klub őriz?
DM Fan Club: Személyes videó üzenet(ek) a magyar rajongóknak, amelyet 1997-óta minden új zenei korszakhoz kapunk.

5. B-oldal: Idén mi lesz a legnagyobb durranás a klub háza táján?
DM Fan Club: Az új nagylemez bemutató party, amelyet április 17-én tartunk.

6. B-oldal: A klub tagjai szerint mi a TOP5 Depeche Mode dal EVÖR?
DM Fan Club: A szavazás jelenleg is folyamatban van. Honlapunkon megtaláljátok az albumonkénti szavazást, de mivel 5 album még hiányzik, így közel sem teljes a kép.

7. B-oldal: Hol vagytok elérhetőek? Mi a honlapotok címe?
DM Fan Club: Oldalunk címe: www.depeche-mode.hu.

Köszönjük az interjút!


A rajongói klubokat bemutató sorozatban már megjelent cikkek:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr701015048

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bettie Page · http://90es.blog.hu 2009.03.22. 19:47:49

mijjaz, hogy nincs itt hozzászólás?? mi 11 éve éve odajárunk,és remélem a köv.11 évben is így fogunk tenni.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása