B-oldal közhírré téteti 4.

B-oldal közhírré téteti 4.

A közönség énekeltetést még nem merjük bevállalni, ellenben 1-2 dolgot most is világgá kürtölünk:

Ahogyan korábban örömmel újságoltuk, a Pólópokol állami áruház konfekciós osztályán már  kaphatóak a B-oldal pólók! Talán páran már B-oldal pólóban törölnek port (pólóban és nem pólóval), vagy ezt veszik le szeretkezés előtt (után) párjukról, avagy rituálisan ezt veszik fel hozzá. Ismerjük a piszkos kis trükkjeiteket.

A póló-örömkönnyek mellett kérdőívvel traktáltunk titeket és ti szerencsére válaszoltatok. Köszönjük szépen, hogy vettétek a fáradtságot, a válaszaitok hamarosan ki lesznek értékelve, de úgy baszki, hogy még a statisztika tanáraink is büszkék lesznek ránk. A kérdőívhez kapcsolódó játék tegnapi nappal véget ért, a nyertest hamarosan értesítjük!

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban: idén is lesz HVG GoldenBlog verseny, melyen a B-oldalt vakmerően elindítjuk ám. Terveink szerint a kult és a mainstream kategóriában küldenénk harcba oldalunkat. Utóbbi kategóriában viszont nem zsűri, hanem nyílt közönségszavazás dönt, melyhez a nevezést június 8-ig (hétfőig) kell leadni. Azaz minél többen jelölik a blogot a mainstream kategóriába, annál jobb eséllyel kerül be a szavazásba, ami aztán egész nyáron, június 10-től augusztus 17-ig tart majd.

A nevezéshez segítene, ha a http://goldenblog.hu címen a jobb felső sarokba beírnátok, hogy B-oldal, alá http://b-oldal.blog.hu és az alatt a "mainstream" opciót választva anonim módon leadnátok egy-egy jelölést. Aztán nyáron nem sértődünk meg, ha szavaztok is.

A Goldenblog.hu-n egyébként most ajánlhattok bármilyen blogot, akár a többi kategóriába is. Ha van olyan, amit szerettek olvasni, most van itt a nevezések ideje! Akár olyan blogot is beajánlhattok, aki magától nem jelentkezne, pedig feldobta az elmúlt féléveteket. Nekünk is van ilyen.

Riszpekt!

Kész a póló, úgyhogy nyerj táskát | B-oldal közhírré téteti 3. - Félévesek vagyunk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr311162208

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: B-oldal » B-oldal közhírré téteti: Sajó Niki nyert egy Fish! lemezt! 2009.06.20. 10:56:24

[...]Mindenkinek köszönjük a megfejtést és gratulálunk Niki! B-oldal közhírré téteti 4 |[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása