Kész a póló, úgyhogy nyerj táskát!

Kész a póló, úgyhogy nyerj táskát!

2009.05.17. | Horváth Oszkár

Kaphatóak a B-oldal pólók! Fusi Misi professzor elkészült a tervekkel!Pólopokolban mostantól megrendelhető a rövidujjú 2600 Ft-os alapáron, valamint kapható duplanyakú póló, női, hosszúujjú hasonló áron, és valamivel többért kapucnisok is.

Egyelőre nem keresünk a ruhákon, se fej, se írás, az egész Susanne nővéré és az árvaházé. Majd inkább a B-oldal plüssfigurákból és a videójáték jogdíjaiból szeretnénk meggazdagodni, az viszont jól esne, ha néha szembe jönnétek ilyen felsőb-B-ruházatban. Íme néhány lehetséges variáció:


Nem szeretnénk visszafogni a vásárlási kedvet, ezért ne erre várjatok, de indítanánk egy 1-2 hetes lefolyású nyereményjátékot is: aki válaszol 9 kérdésre és megadja elérhetőségét, az a Frogdesign jóvoltából nyerhet 1db kazettás táskát, ami mellé a nyertesnek saját tetemes vagyonunkból felajánlunk egy tetszőleges B-oldal pólót.

Ha már itt tartunk - mi a tetszőleges? Rengeteg forma és szín közül választhattok, bármelyik is tetszik meg, kétféle nyomat kerülhet rá. A klasszikus B betű, vagy pedig a kazettás változat "B-side: Kiss my A" felirattal, amely ötletért Dávidot jutalmazzuk, ahogy azt a B-oldal póló ötletek cikkben megígértük.

Közvetlen linkek: B betűs póló | Kazettás póló

Aki nem szeretné a véletlenre bízni, és kazettás táskára van szüksége a túléléshez, a Frogdesign online shopban hozzájuthat. Az a jó benne, hogy B betűs, és csomó szalámis szendvics fér bele, vagy 20-30 B-oldal póló, vagy nagyon sok Mackósajt, Interstellar Overdrive-ot ugyanis azzal kell etetni.

Reméljük, örömöt okozunk azzal, hogy így berobbantunk a divattervezés világába, és egyből újra is definiáltuk azt. Donatella Versace SMS-ben gratulált, és üzeni, hogy nem ő fogta meg Mr. Zadir seggét. Fesztiválokon B-oldal pólóért ingyen ölelés jár "Free hug!" akciónk keretében, megismersz majd minket arról, hogy ölelgetünk.

A NYEREMÉNYHEZ KAPCSOLÓDÓ KÉRDŐÍV »

B-oldal póló ötletek | B-oldal közhírré téteti 3.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr791125942

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: B-oldal » Nyerj egy lemezt! 2009.06.05. 10:40:44

[...]Fish! | Kész a póló, úgyhogy nyerj táskát![...]

Pingback: B-oldal » B-oldal közhírré téteti 4. 2009.06.04. 07:38:37

[...]Nekünk is van ilyen. Riszpekt! Kész a póló, úgyhogy nyerj táskát |[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemuccaszoc 2009.05.17. 21:34:40

Fogta meg :)
Kiszúrtam, csoda, pedig késő van.
nekem inkább a nőt adjátok, aki a női felsőben van.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.05.17. 22:43:01

@uccaszoc: és tényleg! Kösz, jav. Abban a pólóban nincs senki hé! De valahogy így is jó...

nemuccaszoc 2009.05.18. 07:50:01

Tudom, de kéne aki benne van. Na jó a póló is sukár.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.06.02. 17:14:36

Sziasztok! Nagyon köszönjük a válaszokat, és a jelentkezéseket. A héten lecseréljük az oldal tetején a póló- és táskanyerésre vonatkozó bannert, és akkor tartunk egy sorsolást. To be continued...

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása