B-oldal közhírré téteti: Sajó Niki nyert egy Fish! lemezt!

B-oldal közhírré téteti: Sajó Niki nyert egy Fish! lemezt!

2009.06.20. | Rálf atya

Bő két héten át buzdítottuk olvasóinkat, hogy nyerjenek egy Fish! lemezt, hiszen remek hallgatnivaló.

Örömmel osztom meg azt a szolgálati közleményt, hogy sokan vették a fáradtságot és ítrák meg e-mailben a helyes megfejtést, amiket nem győztünk megköszönni. Mindenki tudta, hogy a Blind Myself Lost in Time dalát játszották a halacskák, feltűnően sokan nyomatékosították is írásban, hogy tényleg valóban nagyon szeretnének Fish! lemezt nyerni. Szőrös szívűek voltunk, a nyertesgenerátort az "egy nyertes" programra állítottuk be, a szerencsés játékos, akinek a nevét kiköpte a masina, pedig nem más, mint:

Sajó Niki

Többen annyira szerettek volna nyerni, hogy több e-mail címről (volt aki 3-ról is) beküldték a megfejtést. Természetesen ez a B-oldal tűzfalának (amit a CIA-tól vettünk egy tárgyieszköz selejtezésen) gyerekjáték volt kiszűrni.

További érdekesség, hogy a játékosok több mint fele a gyengébbik nemet képviseli, de végül is érthető, jóképű és udvarias zenekar a Fish!.

Még annyit mindenképpen megemlítenék, hogy többen meg is dícsérték, hogy milyen jól sikerült a Lost in Time Fish! felfogásban, volt olyan is, aki egyenesen homoerotikusnak titulálta.

A nyertessel felvesszük a kapcsolatot, Senior Hal és társai már dedikálják a CD-t, a többi a Magyar Posta Zrt-n múlik.

Mindenkinek köszönjük a megfejtést és gratulálunk Niki!

B-oldal közhírré téteti 4 | B-oldal póló

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr641194284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemuccaszoc 2009.06.20. 13:09:42

Sukár vagy cshájé. Gratz.

pinktraktor 2009.06.21. 23:24:13

Köszönöm szépen!!! :D

Néha rámtör a para, hogy lehetek ennyire mázlista (sokszor nyerek játékokon)...mondták már páran, hogy lottóznom kellene...:)
üdv mindenkinek!

Salvatore Bonanno 2009.06.22. 11:13:12

Sok kellemes percet hozzá/általa! :-)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása