TOP10 Down dal EVÖR

TOP10 Down dal EVÖR

2009.06.23. | Rálf atya

Ma nem csak Depeche Mode buli lesz ma ám. Rászervezték a Down koncertet, bár gondolom ez egy családban sem okoz különösebb törést. Minden tiszteletem Dave Gahanéké, voltam már DM koncerte, van a polcomon pár Depeche lemez, viszont a vállamon meg egy Down tetoválás, így kérdés nincs. Kötelező program van.

Remélem minden rajongónak sikerült összeszedni a nem kevés pénzt a jegyre, mert ha olyan lesz a buli, mint amilyen tavaly Prágában volt, életre szóló élmény lesz. És ki tudja mikor jönnek legközelebb, őszintén szólva kisebb csodának tartom, hogy ezt a koncertet sem mondták le, a Fear Factory és a Killswitch után. Meg a tavalyi fiaskó miatt nem sok esélyt adtam, hogy fognak még erre felé kacsingatni.

Ha nem lenne elég nagy név a Down és a Voivod, megemlíteném, hogy a Downban játszik a Pantera fele, a Voivodban pedig az ex-metallica-s Jason Newsted a basszusgitáros.

A koncertre melegítésnek a következő 10 dalt ajánlom, semmi sorrend nélkül, szigorúan ABC sorrendben:


Jobban várom, mint a Karácsonyt.

 Meglátni és megszeretni: Turbo | Chi! Kelj fel és járj!  

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr41202272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

potter 2009.06.23. 10:13:13

Ott leszünk, Rálf, én és két másik kolléga. Remélem, lesz olyan jó, mint Prága, mert az felejthetetlen volt. Íme, céges mobillal felvéve:

www.youtube.com/watch?v=vPB4JumO7ds

Grgabácsi 2009.06.23. 19:12:23

Nahát, a Ghosts Along The Mississippi sehol? :)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása