Bréking: Nyelvész Józsi NAGYSZÍNPAD!

Bréking: Nyelvész Józsi NAGYSZÍNPAD!

2009.07.01. | Horváth Oszkár

Bréking: megvannak a GoldenBlog kult kategóriájának nyertesei, és az első (dobpergés): a SZLENG BLOG. Ennek azért is örülök annyira, mert legtöbb saját írásom üzenete is a témába vág, mely szerint a szlengnek, a szellemestől az ordenáréig helye, szerepe és értéke van a nyelvben. Bár én inkább az ordenáré szakirányt kedvelem.

NAGY-SZÍN-PAD! NAGY-SZÍN-PAD!

A HVG/Goldenblog Kult kategóriájának nyerteseit a verseny honlapján megnézhetitek, de már csupán riszpektből is bemásolom ide a dicsőségfalat, úgyis mint téeszelnök illetve a kategória tavalyi majdnem utolsó de boldog helyezettje, hajlongós, földöncsúszós gratulációmat küldöm nekik, és mindenkinek, aki szereti. A celebek :))) tehát:

  1. http://szleng.blog.hu/
  2. http://laudator.blog.hu/
  3. http://rapnyelv.freeblog.hu/
  4. http://mitolvas.blog.hu/
  5. http://www.designpumpa.blog.hu
  6. http://szinhaz.blog.hu
  7. http://artistamuvek.blogspot.com
  8. http://kultblog.hu
  9. http://theatre.freeblog.hu
  10. http://www.gyermekszoba.blog.hu

Stratégiai szempontból itt kéne persze kis könyékbökéssel bedobnom, hogy továbbra is szavazzatok a B-oldalra a mainstream kategória szavazásán, úgyhogy akkor be is dobom.

Koszorút a nyertesek fejére! Minden művelődni vágyónak ajánlom a TOP10-ből a Rapnyelv blogot, óriási hiánypótló.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr901220389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.07.02. 00:49:45

Ide is: Józsi a mi Keresztapánk. Jó helyen van a szobrocska.

gébence · http://soraim.blog.hu 2009.07.04. 12:55:51

Jóóó az. Gyulabá! Kisnovák!

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.07.06. 20:18:03

Kösz, tesók! A rangos fődíj (milyen modorosság!) további, még gyakoribb posztírásra motivál. Tokodon úgyis fokozódik a helyzet, a Kálmi megnősül, Kisnováknak születésnapja volt, a szleng pedig a mi selyemlobogónk, ahogy egy bharáthom mondta. :)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása