Bréking: Moonwalk Jacko tiszteletére

Bréking: Moonwalk Jacko tiszteletére

Bréking: Michael Jackson moonwalking flashmob! Jacko temetésének időpontjában, azaz ma 19 órakor a Hősök terén közösségi moonwalk-kal búcsúzhatsz a pop királyától. Az első sípszóra kezdj moonwalkozni, majd a második sípszóra hagyd el a teret. Fehér zokni, moonwalk cipő, arcot félig takaró kalap kötelező! Addig is készülj az alábbi videó alapján!

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr871230645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.07.07. 09:26:52

"Július 7-én este 19 órától a Reflektor TV egyenes adásban közvetíti a popkirály gyászszertartását."

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.07.07. 14:36:36

Sajnos a megfelelő irányba néző kamera pont nem megy. Ezen látszik egy kis sarok:
www.utv.hu/kamera/hosok_tere/dozsa_gy_ut_vaci_ut_felol

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.07.07. 20:04:51

Nekem csak kicsitben jött be... viszont: nem te fotóztál a Petőfi-hídon két hete, amikor az a durva vihar volt? Egy őrült fotós srác jött szembe a rohadt nagy esőben, le is mázlistáztam, hogy ilyen időben pont van nála gép. Kiderült, hogy 10 perce még otthon volt, elküldött mindenkit a faszba, akit ért, és rohant ki fotózni :) Bár lehet, hogy 4-nél többen fotóznak a világon.

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2009.07.07. 22:36:35

@nosferato: Nem akkor itthon (Dunakeszi) fotóztam. Asszem akkor jött rám az agybaj és 9Mpx-es RAW-okat toltam. Ha érdekel még itt van garbage.hu/tmp/nyers.zip [60MB].

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.07.08. 00:45:26

@spamdog: Látom, földbe gyökerezett a lábad, de legalábbis nem toltál kilométereket. Nagyon nevör evör szín vihar volt, illetve láttunk már ilyet, de ritka. Én mobillal mentettem pár egyáltalán nem 9 megapixeles és pláne nem raw fotót, itt van négy:
oszkarsag.blog.hu/2009/06/28/a_legjobb_europa_evor

Annak a fotós srácnak lehetnek durvái, ő vette a fáradságot és átgyalogolt a hídon, oszcillált a helyszínek között. Giccses-giccses, de közérthető.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása