Tarantino és Rodriguez Texas Rangere

Tarantino és Rodriguez Texas Rangere

Minél több filmet látok, annál többször jön közben a folyamatos frusztráció, hogy "úúúú, melyik filmben is láttam ezt a csávót?!". Ilyenkor mindig óriási iemdébézés kezdődik (www.imdb.com), csodálatos dolgokat lehet találni.

Kedvencem, az alábbi példa, mely egyike azon felesleges információknak, mely a fejemben összeállt, most titeket traktállak vele.

Vegyél egy karaktert (texas ranger), adj neki egy nevet (Earl McGraw) és szerepeltesd 2-3 percekre filmjeidben, játszasd ugyanazzal a színésszel éveken át (Michael Parks), közben élvezd a perverzitást, hogy rajtad kívül erre senki nem figyel oda, csak esetleg az olyan fanatikus hülyék, akik még talán blog írásra is adják a fejüket.

Ki is akkor ez a Texas Ranger Earl McGraw? 

1. Alkonyattól pirkadatig: a film nyitó jelenetében maga Tarantino végez egyik kedvenc színészével, mert bizony szerinte az eladó "jelzett" a rangernek.

2. Kill Bill 1: klasszik jelenet, amikor a napszemüveg mániás Texas Ranger Earl McGraw fiával megérkezik helyszínelni a mennyasszony gyilkosság helyszínére.

3. Death Proof: na vajon mit játszik a Texas Ranger Earl McGraw a Death Proof-ban? Texas Ranger Earl McGraw szerepét, például ahogy fiát edukálja a kórházban. (A varázs kedvéért a videón olaszul.)

4. Planet Terror: a csodálatos zombi-blődliben is feltűnik, itt már igazán kidolgozott a karaktere, szépen pusztítja a vérszívókat, ráadásul még lányát (Dakota McGraw) is megmenti őrült-zombiférjétől. Nyilván, mint Texas Ranger Earl McGraw.

Kiegészítő információ: a méltán ismeretlen Alkonyattól pirkadatig 2-ben fia (James Parks) játsza Texas Ranger Earl McGraw fiát, Edgar McGraw-t (Deputy McGraw), akiről már fentebb természetesen a kórházi és helyszínelési jelenetekben szóltam. Hát, szépen kirajzolódott az öreg családfája a Tarantino-Rodriguez filmeken keresztül.

Nagyon sok hasznos infóval gazdagodtatok, nem igaz?! Büszke is vagyok magamra.

TOP10 Tarantino filmzene EVÖR | TOP20 öldöklés EVÖR

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr211263857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BorsalinoKalman 2009.07.24. 14:17:05

"Erre senki nem figyel oda, csak esetleg az olyan fanatikus hülyék, akik még talán blogírásra is adják a fejüket..."

Ez sztem nem nagy különlegesség, abszolút levehető... :) kis utánajárás azért tényleg kell.

Csimasz 2009.07.24. 14:30:41

Legjobb karakter a Tarantino filmekben :)

blaad 2009.07.24. 14:37:01

Nekemis kedvenc tarantino karakterem, zenél is, youtubon erdemes meghalgatni.

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2009.07.24. 15:20:45

Ja az én kedvencem Ray Nikolette, Out of Sight / Kackie Brown. Ha már tarantino.

Lúzer Júzer · http://luzer.blog.hu/ 2009.07.24. 15:24:17

Nem kell ennyire hajpolni magad, hogy ezt eszrevetted. :) Szerintem ezzel sokan masok is igy vannak, mint pl. en is. Szoval semmi ujdonsag. Es ezzel indexcimlapra is ki lehet kerulni. Gratulalok. :D

bbking 2009.07.24. 15:28:34

Alkonyattól pirkadatig-ból megvolt.

A többit még keresem az emlékezetemben, KillBill mintha...

bolsh (törölt) 2009.07.24. 17:24:47

A Kill Bill 2 -ben Bill nevelő, vagy pót apját játszotta, az öreg latin kurvapecér zsivány szerepében. Beatrix Kiddo-nak -egy dohányzós jelenetben- Ő árulta el Bill (rejtek)helyét.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.07.24. 17:37:44

A Tarantino fimlek közti közös szereplőkkel, vagy azok rokonaival, vagy fiktív helyekkel fel lehetne rajzolni egy jó kis kapcsolati hálót. Rajongók által persze, mert én nem vagyok.

Acid Amadeus 2009.07.25. 12:48:52

Én bírom az ürgét, kb. az Alkonyattól pirkadatig 1000-dik megnézése után esett le, hogy mi is a helyzet.
Ja igen, Tarantinó-filmek szereplőinek kapcsolathálózata is érdekes, pl. azt tudtátok, hogy Vincent Vega, és a Kutyaszorítós Mr. Blonde= Vic Vega(Michael Madsen) testvérek?

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása