A Faith No More 10 pontos gyakorlata

A Faith No More 10 pontos gyakorlata

2009.08.24. | Horváth Oszkár

Minek nevezzem ezt, blogajánlónak? Az milyen már, amikor a B-oldal belinkeli az Indexet? De itt egy cikk DankóG-től, ami sugárzik az általunk képviselni próbált pozitivitástól, és olyan lelkesedéssel adja vissza a nagy-szín-pad utolsó koncertjét, amit érdemes elolvasni.

"(Mike Patton) már az arckifejezéseit figyelve sem normális, az tuti, de ez a jó frontember egyik kritériuma. Annyi mindent csinált a Sziget nagyszínpadán, hogy csak kapkodta a fejét az ember. Egy lufihal megdicsérésével kezdődött, és a saját cipőfűzőjének megevésével [3] végződött a one man show, közben pedig olyanok történtek, hogy egy feldobott piros bugyival a fején, egy biztonsági ember hátán lovagolt a fotósárokban. Hogy nekimegy a kamerásnak, aki már nem tud hová menekülni tőle. Hogy a recsegő mikrofonját félrediagnosztikálva, a valójában ártatlan effektpadját vágja szó szerint földhöz, amit aztán bűnbánóan saját maga szerel össze éneklés közben (a recsegő mikrofon végül a közönségben landol)" - Folytatás a Kultúr rovatban »

A divatunderworldös | Világzene földönkívüliektől

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr621334164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2009.08.24. 09:44:59

A Szeparéban kezdtem a koncertet, de 15 fokos szögben és székeken ülő divatrockerek között nem kapott el a hullám, sőt zavart is a közeg. Hajas Lacit nem láttam. 2 rézanyalt bevágtam izibe, majd Nagyszínpad jobb oldalához fasza helyre mentem (jó rálátással egy másik pálinkázó helyre), tömeg volt ott is, de elférős, szellős. És asszem ezután elvesztem. (De megkerültem.)

Mike Patton tényleg őrült, legnagyobb frontemberek egyike. Már a nézésében több van, mint 1-2 énekesnek.

spamdog · http://www.szorfdeszka.hu 2009.08.24. 13:26:23

Eddig az "évkoncertje". Pedig voltam idén pár helyen.

g_ferminadaza 2009.08.24. 15:45:17

spamdog: én is így éreztem, sőt nálam a top 5 koncert evör-ben is benne van.
A faszi az orális fixáció nagymestere, engem ugyanolyan önkívületi állapotba rakott mint saját magát a színpadon.

banyanyanya 2009.08.24. 17:39:17

Ő az Isten és kész.

2009.08.24. 20:51:51

Az aztán koncert lehetett a javából. Kíváncsi lettem volna rá. :)

Chino 2009.09.01. 16:08:04

hihetetlen volt. szerencsére műértők között álltam akikkel végig ordítottuk a számokat ha arról volt szó. egyszerűen leírhatatlan. Köszönöm FNM köszönöm Mike Patton...

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása