Bréking: Jojo Mayer személyesen tart órát

Bréking: Jojo Mayer személyesen tart órát

Bréking: A világ egyik leggyorsabb jazz dobosa, Jojo Mayer ismét tiszteletét teszi hazánkban, egész pontosan szeptember 22-én az A38 hajón lép fel.

Ingyenes, gyorstalpaló életrajz tanulás: állítólag már 2 évesen volt saját dobszerkója, felcseperedve nemes egyszerűséggel minden jelentős jazz fesztiválon fellépett, majd dobfelszereléseket tervezett, sőt, kiadta a sejtelmes és kicsit akciófilmes elnevezésű a "Modern dobos titkos fegyverei" című oktató DVD-jét is.

A jazz oktatófilm valószínűleg kedden is be lesz fűzve, megspékelve mindez az új projektjének elekronikus hangzásával.

Ízelítő:

A koncert után a Másfél zenekar zenészei és MC Zeek áldoznak a a d'n'b és a jungle oltárán. A vállalkozás fedőneve: Uno Y Medio. Majd jön Zadik, a Tilos Radio veteránja, nyilván hajnalig.

A szerdai munkahelyi késést szerintem már most érdemes betervezni.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr791395892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puncskocka 2009.09.21. 18:13:02

Én ott leszek! Nagyon jó! Igazi minőségi koncert lesz!

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása