Bréking: Gollam dala a Hangfoglaláson

Bréking: Gollam dala a Hangfoglaláson

Bréking: 4 városban és 8 helyszínen, október 2. és 4. között ismét lesz Hangfoglalás!

A programokat napra, előadóra, helyszínre leszűrheted a rendezvény hivatalos honlapján, de kiemelném, hogy - sok más egyéb előadó mellett - lesz Planet55, Turbo, Óriás, valamint a Művészetek Palotájában fellép Emiliana Torrini izlandi énekesnő is. A hölgy többek között arról híres, hogy ő énekli A Gyűrűk Ura - A két torony c. filmben szereplő Gollam dalát. (Hangfoglalás vendég országa idén Izland, ezért Torrinin kívül három csapat jön el hozzánk Európa második legnagyobb szigetéről.)
A Hangfoglalás rendezvény másik fele a SYMA Sport- és Rendezvénycsarnokban zajlik, itt hangszer-, hang-, fény-, színpad- és stúdiótechnikai kiállítás kápráztatja el a látogatókat. Olyan ez, mintha egy nagy Mango és Promod bolt nyílna 8000 négyzetméteren a lányoknak, hiszen a legtöbb kiállított hangszer ki is próbálható, meg is tapogatható!

Halkan jegyzem meg, hogy nekünk ez az esemény különösen fontos, hiszen pont 1 éve indítottuk a B-oldalt, mely név a 2008-as Hangfoglaláson fellépő B-Seiten osztrák banda neve után jutott eszünkbe. Tortát nem viszünk, de egy könnyet azért elmorzsolunk!

Nyilván, ha már felhoztam ezt a Gollam dala témát, akkor hallgassuk is meg:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr881408457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

petrot · https://www.facebook.com/tamas.petro.official 2009.09.28. 14:20:46

Jó ez a dal!

Kicsit Björkös, dehát földije.. :)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása