DJ Bootsie lemezbemutató a Merlinben

DJ Bootsie lemezbemutató a Merlinben

2009.12.02. | Horváth Oszkár

DJ Bootsie pénteki lemezbemutatóját szeretném kiemelni a hamarosan megjelenő decemberi programajánlónkból, mert végre olyan állomáshoz érkezett a munkájával, amely kellő figyelmet jelenthet. A karma szórakozik, mert ahogy leírtam Bootsie nevét, a háttérben szóló Cafén is bemondták (sokadszorra). Egy barátom Indonéziában járt egy hónapja, ő küldött egy SMS-t, hogy ott ül valami bárban, és DJ Bootsie szól a pultból. Messzire eljut a zenéje, ezért messzire el kell jusson a CD-je is.
Tavaly ilyenkor ez a lemez már bemutatásra került, aztán a nemzetközi megjelentetés/kiadás lehetősége miatt a megjelenés csúszott. És nem hiába: a BBE kiadó vállára vette a magyar DJ-producert ("didzsé progyuszá of hájá kváliti"), amely label egyúttal vadim, madlib, j-dilla, pete rock és hasonló nagyságok hírvivője is.

Bootsieról és az új lemezről volt már szó a B-oldalon. Pénteken a szokás szerint Kemuri vetített vizuáljaival kiegészülő koncert után Cadik és Zeek egy ritkán játszott settel készülnek, utánuk pedig Mango húzza meg a végét a Merlinben »

A BBE lemezkiadás kapcsán készült az alábbi szerintem nagyon jó biography videó, amelyről, és nem különben a Holidays in the shade albumról még a finoman szólva igen kritikus és ízlés alapon a downtempotól irtózó quart.hu is pozitívan nyilatkozott. Ez legalább olyan jelentőségteljes és megrázó, mint az, hogy Ganxsta Zolee végül megnősült. DJ Bootsie vs. másik oldal - 1:0!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr541569064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2009.12.03. 14:17:17

Köszi a klippet, a Dr. Alban idézetért pedig külön pirospont jár..:)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása