B-oldal téli álom előtt

B-oldal téli álom előtt

Lassan eltelik ez az év is, szinte egész évben kapkodtuk a fejünket, annyi program és élmény van mögöttünk. Mielőtt közös téli álomra vonulnánk, 1-2 dolog talán ismét összefoglalható, avagy kérem szépen közhírré tétetik:

  • Aki még nem tudja: elindult a B-oldalTV! Aki tudja, kürtölje világgá!!! Eddig 4 saját készítésű klipet volt szerencsénk készíteni (a HD osztály vezetője odeenHD), reméljük elnyerte tetszéseteket. Várjuk a zenekarok jelentkezését is, akik úgy gondolják, hogy egy koncertklip még jobban gazdagítaná karrierjüket!
  • Köszönhetően nosferato boszorkányos ügyességének, cikkeinket immáron Facebook-on, iwiw-en, vagy akár a twitteren is megoszthatjátok! (Katt a "cikk megosztása" piktókra a cikkek tetején, jobb oldalt. Például most!)
  • Az iwiw és Facebook klub után elindult a B-oldal Inda közösség is, ha van kedvetek csatlakozzatok, nem piramis játék.
  • Ha esetleg megfordult a fejetekben, hogy vendégposztot írnátok, hát nosza, rajta, hajrá! Várjuk a cikkeket, lemezajánlókat, EVÖR-öket nagy-nagy várakozással! Írjál mondjuk az overdrive@b-oldal.hu email címre!
  • Ugyancsak várunk bármilyen javaslatot, óhajt, sóhajt, azaz kérlek bántsatok minket, ha úgy érzitek, rászolgáltunk! Ha esetleg szaloncukrot akartok küldeni, én a kókuszosat szeretem.
  • Végül, de nem utolsó sorban, a közelgő karácsony jegyében muszáj teleshoppozni is egy kicsit. A Pólópokol honlapjáról még mindig megvásárolhatóak a nagyon szexi fiú és lány B-oldal pólók, ideális ajándék kicsiknek és nagyoknak és még plázákban sem kell furakodni hozzá! A legfenszibb játszós pólók EVÖR!

Na, iszom egy sört, mert elkezdtem félrebeszélni és legalább legyen okom rá. Még mindig köszönet, hogy betűleves módjára két kanállal habzsoljátok sorainkat.

Riszpekt!
nosferato | Overdrive | rálf atya

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr741577658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása