A hét dala: Black Label Society - Whiter Shade of Pale

A hét dala: Black Label Society - Whiter Shade of Pale

2009.12.30. | Rálf atya

Kik ők? Zakk Wylde, az egykori Ozzy gitáros, az egykori sör és whisky pusztító, a viking kinézetű és termetű, cseppet sem bonyolult, de érző szívű gitáros és egyen-bőrmellényes csapata.

Melyik lemez? Hangover Music vol. IV. Valóban ilyen célra érdemes felhasználni, január 1-én az ébredés utáni sörszagú böfögés és az újévi koncert között ideális átvezetés.

Miért ez a dal? Mert valami különlegeset akartam. Már írtunk arról, hogy miért is nagyszerű ez a dal, ez az értelmezés még emlékezetesebbé teszi. Zakk méretes szakálláról az utolsó korty sör maradéka itt nem a gitárhúrokra csöppen, hanem a zongora billentyűire. Érces jenki orgánuma a kontrasztot mélyre vési, mégis felemelő tud lenni, nem csak másnaposoknak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr721628212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása