2010 első albuma

2010 első albuma

Imádom az idiótákat! A Soerii & Poolek formációról például sok mindent nem tudok elmondani, de azt igen, hogy imádnivalóan nem normálisak. (Réges-régen még interjút is készítettünk velük.)

Hogy mennyire nem azok, majd kiderül az Elton John című daluk klipjéből, de jelenleg sokkal fontosabb, hogy a csapat bemutatkozó albuma 2010 legelső lemezeként jelenik meg a világon, egész pontosan 2010. január 1-én 0:01-kor.

Übereld!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr121633657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.12.31. 13:17:31

Violin lemezbolt előtt (létezik még?) geci nagy sorállás lesz 0:01-kor :)) Az olyan emberek vannak rendben, akiknek a művészeti életbeli, és facebook viselkedése alapján egy decens munkahelyen kirúgás jár. És ez nem baj, ez kritérium. Ezek a srácok rendben vannak :) Szerintem a medúzával smárolástól a delfinbábbal rejszolásig mindenben benne vannak.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása