10 éves a ChaChaCha

10 éves a ChaChaCha

10 éves a ChaChaCha! Ritkán engedünk be sajtóközlemény szagú irományokat, de most az ünnep és a meghatottság okán kivételt teszek!

"2010. január 16. mínusz 2000. január 16. Az pont tíz év.

Annyi. Igen, éppen tíz éve foglaltuk be először a Piroska Presszót, aztán a gyroszost, majd a könyvesboltot és persze az egész Kálvin téri aluljárót és nem szólt ránk a házmester. Sokan kívülről fújjátok a legendás sztorit: a sörös rekeszekre fektetett ajtóból eszkábált dj pult, bëlga lemezbemutatók, Szetyő és Toonite beteg hajlamai, allnight Palotai szettek, szerdánként Gimmeshot-házibulik vagy éppen egy Mango-Superman-Sterbinszky lineup, illetve megannyi re/inkarnáció: Előre '57, Lehel tér, Úttörőstadion, a nyugati téri megálló. Nehéz szívvel hagyunk ki a felsorolásból bárkit vagy bármit, hiszen hajnal hasadtáig anekdotázhatnánk, szemezgethetnénk a Cha-cha-cha brigádnaplójából, de úgy gondoljuk, a legjobb alkalom erre az elmúlt tíz évet reprezentáló szülinapi party jelenlegi otthonunkban:

Szombat este a Déli Pályaudvar 1-es vágányáról Toonite (Cha3x) , Reza (LAB rec., ES), Nafta (Manamana, Vonobox), Izil aka TJ Spencer (Izillistening), Titusz (Tigerdick), Bauxit (bëlga), Még5lövés (bëlga), Superman (Mono) és Palotai (Tilos) izzítják a villanymotorokat és a groovokat a múltidézés és jövőépítés sínpárján."

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr81670016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ernoke 2010.01.14. 10:58:22

ez király, engem szülinapozni hívtak el oda, de nem tudtam, h ennyire jó program lesz pont akkor:)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása