Új OK GO klip: a Rube Goldbeg gépezet

Új OK GO klip: a Rube Goldbeg gépezet

Az Syyn Labs elkészítette az OK Go legújabb klipjét. A klip érdekessége, hogy egy vágás nélküli, egyhuzamban vett Rube Goldberg "gépezet"-et filmeztek le. Mindenkinek ismerős lehet a szerkezet, aki valaha is játszot a TIM (The Incredible Machine) számítógépes játékkal.

A masina jellegzetessége, hogy egy teljesen hétköznapi funkciót minél bonyolultabban elégítsünk ki. Na már most ez itt annyira bonyolultra sikerült, hogy egy snittben, egy raktár két szintjén, ütemre és szövegre lett komponálva. Mindenképpen érdemes megnézni, mivel tudjuk, hogy már egy korábbi klipel is nyertek díjakat a srácok... (Sőt, vendégszerepeltek a Las Vegas című sorozatban és a Simpsonsban is.) 

Írta: mohojojo

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr221831625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.03.13. 11:46:37

Én nemhogy végigjátszottam a The Incredible Machine mindkét verzióját, de a zenéjét bevettük az akkori zenekar _repertoárjába_, a biztonság kedvéért, TIM néven.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása