Bomfunk MC's - Freestyler feldolgozása dobszerkóval

Bomfunk MC's - Freestyler feldolgozása dobszerkóval

A 90-es évek végén, majd 2000 után nehezen lehetett olyan diszkót találni, ahol a finn Bomfunk MC's Freestyler című száma legalább egyszer nem hangzott volna el a buli alatt... Felsoroljam a csapat tagjait? Felsorolom, mert mindenkinek annyira Kákalaki Akka neve van, hogy muszáj bemagolnunk őket. Szóval: Raymond Ebanks (B.O.W), Ari Toikka (A.T), Ville Mäkinen (Mr Wily), Riku Pentti (DJ Infekto), Okke Komulainen. 

A csapat örökségét szépen viszi tovább a tánctéren jól artikulálható rák-rák-rák-rák-rákkomákofóóón taktus, de ennél sokkal érdekesebb a lenti videó, ahol egy tejfelesszájú fiatalember nagyon szépen kiszínezi az unalomig játszott dalt.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr191856319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyláz 2010.03.22. 09:45:29

Amennyire nem szeretem ezt a zenei stílust, annyira tetszett ez a szám anno, szinte nem tudtam megunni

Penya666 2010.03.22. 10:09:47

Ha mar itt tartunk egy masik fajta freestyler feldolgozas:

www.remix64.com/track/lagerfeldt/flip_the_flop_rock_my_commodore/

Kockak elonyben :)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.03.22. 14:28:30

Ez a gyerek jól dobol, már a dobok elhelyezésén meg a kézmozgáson látszik, hogy nem az a vállból mozgó gagyiakrobata. De az vajon hogy alakul ki, hogy egy bemikrofonozott szerkón 2-3 kamerával posztolgatsz a youtube-ra? Pénz kell-e hozzá? :)

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2010.03.22. 15:17:50

@nosferato: plusz úgy döntés, hogy saját dvd kiadás. hm.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása