Underground hip-hop hét van?

Underground hip-hop hét van?

2010.04.29. | Horváth Oszkár

Nem hivatalos, csak most támadt egy ilyen gondolatom.

Az egyik oka a gondolatnak, hogy megjelent a Hősök alá is pakoló Zomblaze bemutatkozó produceri lemeze. A Nyíregyházai középponttal oszcilláló didzsé producer of hájákváliti 15 felvételt válogatott össze, és ezeken közreműködik Busa, Bobakrome, Funktasztikus, Eckü, Ponza és Kemon. Az album ingyenesen elérhető, hamarosan pedig fizikai formában is napvilágot lát.

A másik oka a gondolatomnak, mely szerint hip-hop karma hét van, az az, hogy a Fourtymain Press egy helyre és egy időbe reptette a szétszóródott elemeket, ezért szombat este, azaz 2010. május 1-jén az A38-on Bobafett és Bobakrome együtt... fejvadász ívning! Emellett ott is Zomblaza, és Lolka Bolka, tehát amiről eddig beszéltem, azt meg is lehet hallgatni. Közreműködik a Los Tirpakos :)) Tirpákia hárdkór.

Azt ígérik, kurva olasz lesz!

Bobafett & Bobakrome / Los Tirpakos / Lolka Bolka / Zomblaze Helyszín: A38 hajó (Petőfi Híd, Budai Hídfő) Dátum: 2010 május 1. (szombat) Kezdés: 21:00

Line up: Lolka Bolka (tirpákia) Los Tirpakos – hardcore set (tirpákia) Bobafett, Bobakrome - közreműködik a Los Tirpakos Zomblaze és vendégei jegyár: 1000 birodalmi dollár, amiből 500 a pultokban lefogyasztható jegyelővétel nincs, belépőt kizárólag a koncert előtt, a helyszínen lehet kapni! Az Aludnifogtál lemez dicső időszakát Bobafett & Bobakrome újra együtt ünnepli meg, de most nem Nyíregyházán, hanem Budapesten. A két Boba fellépésének tirpákia legkeményebb rohamosztagos csapata, a "Los Tirpakos" ágyaz meg, a koncert után pedig a tagok színpadon maradnak, és élőben kísérik le az Aludnifogtál lemezt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr521961084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása