Tanuljuk meg furcsa emberektől, mi a rock and roll

Tanuljuk meg furcsa emberektől, mi a rock and roll

2010.05.28. | Horváth Oszkár

A videón látható úr tudtán kívül szórakoztatóan prezentálja az 1-3-at és a 2-4-et. Valószínűleg a 90-es évek sikerterméke, a Creative Labs Sound Blaster kapcsán mutatja be ezt a tudományt, amellyel bármely JPOP (japán pop) formációban sikerrel eladhatná magát. De jó a beszélőkéje is, valamire.

A videó címe találóan Travis Barker (Blink 182), de természetesen a felvételen látható szereplő neve még ennél is jobban Cheng. A videónak ezt a címet adó embert a nevemre venném, igazi állat lehet :) Eközben leginkább az "and this is rock and roll" kijelentésnél omlott össze bennem egy világ. 1993-tól 2001-ig használtam a cég termékeit, az E-MU samplerchipnek adtam be a derekamat, és a jól felépített márkanévnek, talán a dizájnnak. Ha akkoriban ez a videó eljut a vásárlók tömegéhez, valószínűleg ma a konkurens Gravis uralja a világot. Nem tudok rájönni, hogy mikor jött ki a Prodikeys első változata, a wikipédián sem alázzák szét. Pedig a reklám alapján... kéne. Vámház krt. 9. színvonal.

Ez az ember egyszerűen nem normális.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr312028990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.05.28. 08:53:25

Ez a cucc egy hatalmas adag nem is mondom, hogy mi, de a fazon annyira zseniális, hogy már csak miatta megvenném, tiszteletből. :)

2010.05.28. 08:55:17

Az itteni videó egyébként nem túl folyamatos, ha gondolod, linkeld át azt amit én is beposztoltam korábban. Itt található:
music.blog.hu/2010/04/01/aprilis_elseje

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.05.28. 13:20:57

Emlékeim szerint, először 2000-2001 tájékán láttam ezt a videót, ha ez esetleg segít a tájékozódásban!

madstunt 2010.05.31. 10:06:48

én nem értettem rendesen a bejegyzést vagy te tényleg egyenlőséget vontál benne a gravis és a creative közé?

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.05.31. 10:33:50

@madstunt: "a konkurens Gravis", nincs sehol egyenlőségjel. De nem is erről szól :) A fémondat azt jelenti, hogy ha ezt annak idején elegen látják, a Creative úgy pakolhat össze, ahogy van, és a Gravis lenyomta volna őket piaci részesedést illetően, és mondjuk nem tűnik el a Gravis 1997-ben (akkor a Kensington vette meg, akik a laptop zárakat is gyártják, és el is fektette, vagy integrálta a technológiát saját termékeibe). Hogy minőségben amúgy lenyomta-e, az már vallási és pszichológiai kérdés, Atari-Amiga, PC-Mac, Windows-Linux... ár-érték arányban biztosan jobb volt.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása