Hét dala: Sting feat. Eric Clapton - It's probably me

Hét dala: Sting feat. Eric Clapton - It's probably me

Hét dala: Sting feat. Eric Clapton - It's probably me

Miért pont ez? Mert már csak Sting hiányzott az idei koncertlistából és nem is Kapcsolat koncertet ad, hanem történetesen a Royal Philharmonic Concert Orchestra-val indul turnéra, melynek keretében érinti Budapestet is, egész pontosan 2010. november 6-án. Ha odalennék Stingért, örülnék.

A slágergyár e turnén garantált, aki akarja, nem marad le a Roxanne, az Every Little Thing She Does Is Magic, az Every Breath You Take, az Englishman In New York, a Fragile, a Fields Of Gold, vagy a Desert Rose újrahangszerelt változatáról. Az It's probably me tuti nem lesz és engem sem kell majd kitúrni jegyvásárláskor a sorból. Ettől függetlenül... á, nem játszom meg magam.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr52064007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2010.06.08. 15:21:43

Ez az egyik all-time kedvenc dalom! Pedig Stinget nem is bírom annyira, biztos a Halálos fegyver filmek miatt!

attis · http://sting.blog.hu 2010.06.08. 21:14:23

Azt tudtátok, hogy Majka írt a dalra magyar szöveget Koló búcsúztatására...

Itt látható: www.youtube.com/watch?v=tnZVAMNaJ7g

zotyo13 2010.06.09. 11:07:15

Na, most hogy van ez hogy 2:26-nál megszólal a Clapton elektromos gtárja a clipben meg továbbra is az akusztikust nyomja? Azért ezt a clip vágója vagy rendezője benézte egy kicsit.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása