Marimba Pónik

Marimba Pónik

2010.06.12. | Horváth Oszkár

Ezt a Hacsaturján videót a 83 éves nagyapámék küldték át a héten wmv-ben. Gondoltam rákeresek a formáció egyébként igen figyelemre méltó nevére a YouTube-on: Marimba Ponies. Fenn van, úgyhogy tudom csatolni. Csodás, ahogy a sok kis órarugógerincű felpattanó egyszerre jár, mint valami gyufaorgona.

Különösebb tehetség valójában csak a marimba szólamhoz kell ebben 12 évesen, viszont amit 1:40-nél levágnak a ritmussal mindannyian, az alapján nem nagyon hibáznak a gyerekek. A végén pedig a konferanszié méltán bitorolja ezt a pozíciót.

Azóta lehet, hogy 9 gyerekük van, mert a videó 4 éve került fel a YouTube-ra, abból az 5 évből, amióta van YouTube, de ahogy elnézem, még nem látta az egész világ. Most ti jöttök. Aki tiszteletbeli marimba póni (bazmeg) akar lenni, tegye fel a kezét! Anyámnak és Pálinkás Bea osztálytársnőmnek a 80-as években volt ilyen sapkája, megpróbálom tőlük beszerezni, csak nehogy előbb megnézzék a videót, mert akkor rájönnek, hogy menő!

Üdv: senior marimbapóni

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr612072198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása