Ingyenes Fish! EP

Ingyenes Fish! EP

Egy évvel a tavalyi, magyar nyelvű nagylemez után, itt az új Fish! anyag, négy dal, ráadásul ingyenesen letölthető... Idézőjelbe teszem és dőlt betűkkel jelzem, hogy az alábbiakat a legendás Fish! zenekar tagjai kiáltották pusztába: „A Csinálj egy lemezt felvételei után maradt még egy-két dalunk felvéve és ehhez íródott még pár az elmúlt hónapokban. Úgy gondoltuk, ha már lendületben vagyunk, vegyük fel ezeket és tegyük elérhetővé ingyenesen. Szerencsére a kiadónk is partner az ügyben, úgyhogy nincs más dolgunk, mint közepesen erős sávszélességet és jó szórakozást kívánni mindenkinek. Igazi garázspop cuccról van szó, azt akartuk, hogy úgy szóljon, mintha a színpadon vagy a próbateremben szólalnánk meg, így a felvételek és a keverés is ezt a koncepciót követték: semmi felesleg, recseg, ropog, igazi koszos, élő gönc lett. Nem zenészeknek és megfejtőknek készült, hanem a drága közönségnek és magunknak, nekünk pedig nagyon tetszik. Jó étvágyat hozzá!”

Menjél a fishonline.hu -ra, töltsd le a zenét, vagy olvasd el ősrégi interjúnkat Krisztiánékkal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr722081224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása