Blogajánló - Nagy Magyar Ripacsblog

Blogajánló - Nagy Magyar Ripacsblog

2010.09.11. | rettentó

Az elpusztíthatatlanok. Nem, ez most nem egy horror- vagy akciófilm címe. Ma már leginkább csak archiválva találkozhatunk velük, de gyakrabban, mint fénykorukban. Az Önök kérték és a low budget szilveszteri műsorok íratlan szabálya, hogy minimum kettőnek szerepelnie kell benne, olykor meglepő produkciókkal, pl. versmondás, vagy operett részlet.

Ez a blog, sajnos, hamar kifulladt, de ha vannak további ötleteteitek, vagy gyermekkori traumáitok Velük kapcsolatban, várom a kommenteket.

A Nagy Magyar Ripacsblog elérési útvonala: http://ripacs.blog.hu/

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr952288829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gnosis 2010.09.11. 16:58:47

Van helyette jobb: mulatos.blog.hu

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.09.11. 22:40:30

Már az kisebb trauma, hogy mikor odakattintok, Fásy üdvözöl. Ahogy görgettem lejjebb, jöttek sorban a szívrohamok: első, második, harmadik.... tizedik!!!!!

Nagyinak a fele megvan kazettán. És míg kicsiként nála voltam, mindig ezeket kellett vele hallgatnom!!!! Azt hiszem, erre innom kell... valami jó erőset! :S

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.09.11. 22:43:11

@Gnosis: És ott van Kadlott Karcsi!!!!! Duplán! EZT NEM HISZEM EL!

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.09.12. 11:25:49

Óriási ripacsgyűjtemény, 90%-ban egyetértek. Illetve Szolnokit most láttam először szerintem fotón, ez a szemüvegrágás... tiszta Dan Brown. Jó téma lett volna, vannak még benne lehetőségek :) Ha nagyobb nyilvánosságot kap, mindig lesz, aki siránkozik, és leveteti. Mondjuk bloghu ilyen szempontból jó, mert azt nem veszi le, ami sírás-rívás, csak azt, ami jogokat sért, és ez, miután közszereplők, tökoké (amúgy nem volna az).

Szívmelengető válogatás.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása