Super Mario 25 éves

Super Mario 25 éves

A japán származású Super Mario a mai napon betöltötte 25. életévét. A játék a Nintendo egyik legsikeresebb karaktere, így megérdemli az ünnepi köszöntést még a B-oldalon is. Vajon lekúrta Giana Sisterst?

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr62293211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.09.13. 17:31:00

Tejóég!
Egyidősek vagyunk.
Nem is tudtam, hogy japán.
Nekem még az eredeti 85-ös verzió van meg itthon.
Nem tetszenek ezek az újabb 3D-ben játszódók.

rettentó 2010.09.14. 08:44:05

@neccharisnyás útonálló: Nekem a 3D-sek nem jönnek be, de a régi verziókat annyira szeretem, hogy le is ragadtam ezeknél a régi platform-játékoknál. Az újabbakból is csak az autósok érdekelnek, mert azért azoknak a grafikája tényleg ócska volt régen.
Még Commodore 64-en is nyomtuk egy verzióját, ahol nem gombnyomással, hanem a joystick megfelelő ívű tekerésével lehetett sikeresen ugrani.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása