Re: Normafa

Re: Normafa

2010.09.22. | Horváth Oszkár

A korábban - a blog.hu-hoz és B-oldalhoz kötődő fellépők miatt - általunk is beharangozott szeptember 11-ig Normafa Open Air végül azért szép létszámmal zárult 5 helyszínen, a Studio4 partyrendezés mellett filmforgatásra hasznosított hangárjaiban. Azért figyeled a képen, megsétáltattam a B-oldal kapucnist. Aztán amikor a bombás promóter csajok egy diszkógömb kulcstartót nyomtak a kezembe (itt jegyezném meg: KURVA JÓ!!!!), akkor arra gondoltam, hogy "ja, hogy ti vagytok a másik B-betűsök?".

Na de akárhogy nézzük, a "kinti" buli elmaradt. Éppen ezért a szervezők a heti MET előrejelzést is figyelembe véve most pénteken, szeptember 24-én csinálnak egy Normafa RÁADÁS bulit. Alacsonyabb költségvetés, 5 helyszín, eredeti helyszín. A Bloggerz on Decks ismét a Ninjabreakz-nek melegít, 1-kor váltunk. A Facebook esemény oldalon megtalálod a fellépő DJ-k részletes listáját, megközelíthetőség információt, valamint jegyárat, de azt itt is elárulom, mert annyira szép továbbra is: éjfélig 1000, utána 1500.

És ami nem éppen érdektelen információ (éppen ezért van a buli pénteken, és nem szombaton): az Országos Meteorológiai Szolgálat hivatalos állásfoglalása szerint szeptember 24-én pénteken napközben 21-23 fok, péntekről szombatra virradóan 11-13 fok várható. Csapadék nem várható!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr192314424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása