Blogajánló: Vastagbőr

Blogajánló: Vastagbőr

2010.10.27. | Horváth Oszkár

Gyönyörű, hogy a B-oldalnál 5x nagyobb látogatottságot produkáló Vastagbőrre küldök ajánlót, de egyrészt jóban vagyunk, másrészt a tegnapi cikk nagyon részletes fejtegetése részben az Ákos vs. torrentoldalak műbalhénak, ami nem is olyan érdekes, viszont nagyon hasznos információt tartalmaz a jogdíjpiacról. Ez ritkán kerül szóba nyilvánosan, pedig azoknak a zeneszerzőknek és szövegíróknak, akiknek a művészetükkel esélyük van ezekből a bevételekből részesülni, tájékozottabnak kellene lennie.

Ezeknek a zeneszerzőknek és íróknak ajánlom Zero cikkét:

Kitört a háború - Ákos vs. torrentezők (Vastagbőr)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr282400021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása