Bréking: Jön a hivatalos Red Hot Chili Peppers könyv

Bréking: Jön a hivatalos Red Hot Chili Peppers könyv

Az olyan hülyéknek, mint én vagyok, nem szabadna internetezniük. Bár tök mindegy, mert az információ úgyis megtalál és előbb-utóbb egy másik fanatikus dörgöl valamit az orrom alá. Nem elég, hogy behúztam a Pink Floyd borítók tervezőjének, Storm Thorgersonnak a könyvét (Mind Over Matter: Images of Pink Floyd), máris itt az újabb kísértés. Október végén jelenik meg a hivatalos RHCP könyv, a szokásos ajánlóval: sosem látott képek, a zenekar tagjai által felügyelt kiadvány, bla bla.

Ez pont arra lesz jó, hogy ha már az Amazon-on járok, akkor a kosaramba csapjam Storm Thorgerson másik képeskönyvét is, melyben a Pink Floyd-on kívüli zenekarok általa tervezett lemezborítói szerepelnek (Taken by Storm). Mérete alapján ez is használható közelharcban, csakúgy mint a Chili könyv. Jöhetne már a fizetés. Valakinek még valami?

Ízelítő a könyvből »

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr582395197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása