Legrosszabb "Most múlik pontosan" EVÖR

Legrosszabb "Most múlik pontosan" EVÖR

Nagyon fáj.

Ha azt hiszed, hogy a lenti feldolgozás "á nem is rossz", akkor még nem vagy 1:02-nél. Persze, ha a Csík zenekar, majd később a tehetségkutató versenyek (lásd Janicsák Veca-verzió) nem kapják fel a Quimby Kilégzés című lemezén megbúvó dalát, akkor nem tartanánk itt. Mercy együttes, Quimby-lakodalmas, avagy nagyon lassan és fájdalmasan múló "Most múlik pontosan". Nem tudom, hogy ez, vagy Kasza Tibi lénye büntet jobban. 

(Remélem már nektek is fáj, osztozzunk.)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr712654347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2011.02.12. 09:12:45

Ez nem jogdíjas? Mert ha igen, akkor Kiss Tibi megőrült.

Rókakígyó 2011.02.12. 19:55:49

Biztos jobb, mintha én énekeltem volna

elistvan 2011.02.13. 07:58:53

Látom a photoshoppot is "mestrerien" használják. A külső ragyogás effekt a kedvencük. Biztos visszafogja az ember még ezt a verziót valami késdobáló kocsma zenegépében hallani.

naCp 2011.02.13. 12:31:23

jól látom, hogy az egy B.C. Rich gitár?? mert ha igen akkor Kerry King forog a sírjában, pedig még meg sem halt...

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása