Fotó: Layne Staley

Fotó: Layne Staley

2011.02.21. | Rálf atya

Fura és lehetetlen küldetés végiggondolni, hogy mi minden történt ezzel a kissráccal majd fiatalemberrel, amíg alulmaradt a heroin ellen.

Nagy ellentmondás ez az egész, mert nyilván jobb lenne, ha élne, ha nem lettek volna problémái a heroinnal. Viszont ha tiszta lett volna, nem lett volna az Alice In Chains (vagy lett volna, de Washington állam határain kívül a kutya se ismerné őket), nem lett volna a Mad Season. Nem született volna meg a Dirt album.

Nincs kedvem azon gondolkodni, hogy van-e végzet, meg előre megírt sors, helyette csak nézem ennek a kissrácnak a szemeit és előttem vannak ugyanezek a szemek, amikor az Unplugged műsor végén lekerül a napszemüveg és a kamerába néznek. ÁÁhh.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr422657997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chino 2011.02.22. 18:22:15

Isten nyugosztalja, de még azokkal a 96os szemekkel is úgy énekelt, hogy beleborzongok a mai napig. Előtte meg...

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása