Flea lefutotta a maratont

Flea lefutotta a maratont

Bár állítólag már három új RHCP-dal készült el, mégsem az a hír. Hanem az, miszerint Flea (jótékonysági célból) lefutotta a Los-Angeles-i maratont! Sajnos az alábbi képen nem látszik, hogy mindezt lila hajjal, azonban piszke lába és spanja (segítek: Edward Norton, valami színész) megér egy misét.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr392765886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

astroerno 2011.03.24. 13:42:55

Maximum respect! És az a legjobb, hogy nincs szenzációhajhász szaga, mert Flea nem a bulvársajtó címlapjairól ismerős olyan sok embernek. Egyszer én is le akarom futni a maratont, hogy elmondhassam végre magamról. :)

totyizselé 2011.03.24. 15:03:16

@astroerno: pár év kemény heroinozás, egy két kúra a Betty Ford klinikán és menni fog :)
(azt nem tudom, ő járt-e ott)

CernaGeza 2011.04.07. 20:13:40

Edward Norton mint "valami szinész"? :)

amúgy flea lába teljesen rendben van, nézd meg az etióp hosszútávfutókat.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása