Depeche Mode stúdiófelvételek

Depeche Mode stúdiófelvételek

Az alábbi 2 felvétel a Depeche Mode 2009-es Sounds of the Universe albumról származik és hosszú idő után ezek azok felvételek, melyek letaglózó hatással vannak rám.

ŐRÜLET, én mondom őrület, milyen jó látni a zenekart a stúdióban, a négy fal között. Mennyire természetesek, mennyire lazák és milyen professzionális ez a két előadás. Kötelező terjesztést indítványozok elő!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr752810399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

totyizselé 2011.04.09. 19:02:25

Sosem voltam egy Depeche-fan, hogy visszafogottan fogalmazzak. Viszont a két videó hatására leszedtem a szóbanforgó albumot. első hallgatásra itt sokkal de sokkal jobb a két dal. Az élő előadás varázsa :) Meg valahogy van benne valami mágia, ahogy nyomják.
Kurvajó!

karloszky 2011.04.09. 20:25:04

Tétel: a 80-as, 90-as évek nagy bandáinak 2000 utáni albumai meg sem közelítik az azt megelőzőeket.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2011.04.09. 20:38:58

@totyizselé: ugyanezt éreztem, mikor rátaláltam a videókra, csak én a Tour of the Universe DVD-t akarom megvenni! asszem ez a 2 videó azon van mint extra

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása