Dream Theater turné: elkezdődött

Dream Theater turné: elkezdődött

Az alábbi videó alapján úgy tűnik, hogy Mike Mangini megtanulta a leckét...

A banda szokás szerint nyár elején beindította a rakátákat, viszont a korábbi turnékkal ellentétben nem rögvest az út elején érkeznek hozzánk, hiszen "csak" augusztus 4-én, a FEZEN-re érkezve teszik tiszteletüket. Basszus, pont Milánóban vagyok, de most nézem, ők már elhagyták Olaszországot... (Az alábbi videók amúgy Zürichben készültek. Elég pici klubnak tűnik a helyszín... Egyébként 13 dalt játszottak.)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr383052400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fotelban · http://www.hangzorro.hu 2011.07.13. 10:30:24

a FEZEN-en lesznek? az vicces azért.

Artie 2011.07.28. 14:48:32

@fotelban: Vicces? Inkább röhejes.

Szegények, ezek sem jönnek többet magyar fesztiválra, az tuti, főleg ahogy tegnap a Gasometerben szóltak (mondjuk az akusztikája fostalicska, de a hangzás hibátlan volt).

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása