Új videó: DSP - Láncok

Új videó: DSP - Láncok

2011.07.27. | Horváth Oszkár

Akinek megvan a DSP & Siska & Phat közreműködéséből született Lakótelep című szám (YouTube, 520.000 megtekintés), vagy akár Békás, az most örülhet: a háromtagú békásmegyeri rapcsapat (Dipa, Bom és Gerysson) új klippel jött ki Láncok címen. Azt hiszem, bőven nem kell alájuk nyúlni, mert két nap alatt a 3000 megtekintést közelíti a klip, viszont B-oldal feladatnak tűnik, hogy minél több magyar hiphop zenét hallgassatok. Olyan, mint ahogy az úttörő igazat mond, és igazságosan cselekszik :) Enélkül is, az Egyszer fent, egyszer lent már 900.000 megtekintésen van túl, ami a csapat első klipje, nemkülönben a hiphop.hu 2008-ban az év csapatának választotta őket, és bár az országos rádiók ritkábban mazsoláznak a hosszú gitárszólót és folyamatos rappelést tartalmazó zenék közül, őket az MR2 és az 1 Music Channel nem félt lejátszani. A klipben egy nagyon ügyes nokiás doboz cserél gazdát, próbáljátok kifigyelni, hogy miylen típus (abból ki lehet számolni, hány húszezres fér bele).

Bár én valamivel szerencsésebb részét uraltam kisgyerekként bringával, azért szóljon ez a III. kerületnek ismét:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr773100754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása