Edda Művek - November Rain

Edda Művek - November Rain

Az Internet ismét bebizonyította, hogy csodákra képes. Én mondom, őrület! Előkerült ez az 1992-es - számomra teljesen új - videó, melyen Pataky Attila Axl Rose-t imitál, miközben szól a November Rain magyar verziója.

Tulajdonképpen nem lehet betelni vele, hiszen mindent tartalmaz, amit 1992-ben bele kellett szuszakolni: lófarok, esküvő-imitáció (Sophia Loren nélkül), pulihajú ál-Slash, illetve az eredeti klipből részlet bejátszás, természetesen Budapest TV minőségben. (Az ufók valószínűleg csak e felvétel miatt hozták vissza Attilát közénk.)

Ugye-ugye, van itt rock'n'roll, ha Attis nem a nagyvilág dolgaival foglalkozik...

4 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr213123533

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: November Rain 2012.06.29. 21:15:10

November Rain... Ó, a November Rain. A Guns N' Roses egyik legeredetibb dala, amely úgy tökéletes, ahogy van; már ez az egy szerzemény elég lett volna ahhoz, hogy a bandának megszavazzuk az örök halhatatlanságot. A művet hallgatván úgy elrepül kilenc p...

Trackback: November Rain 2012.06.29. 21:13:57

November Rain... Ó, a November Rain. A Guns N' Roses egyik legeredetibb dala, amely úgy tökéletes, ahogy van; már ez az egy szerzemény elég lett volna ahhoz, hogy a bandának megszavazzuk az örök halhatatlanságot. A művet hallgatván úgy elrepül kilenc p...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dester 2011.08.05. 07:39:25

Atyaég, ilyen mértékű szeretetszórást (a mozdulatok) ennyire halmozottan eddig csak Ámokfutók klipekben láttam.
De úgy egyébként is megdöbbentő az egész úgy, ahogy van... Plusz a végén (mert végigszenvedtem, jelentem) az eredeti GNR klipbejátszás epic.

totyizselé 2011.08.05. 08:42:25

erre nincsenek szavak. lehet még ennél lejjebb? nem vagyok egy agresszív ember, de ez kihozza belőlem: rúgnám.

hasonlót éreztem nemrég, mikor Edda-koncert elején fejvesztett menekülésbe kezdtem az intrótól: Show must go on, persze Attis énekel.

BROÁF!!!

szinkrobi · http://iszdb.hu 2011.08.05. 18:17:38

Akkor lehet, hogy Te még nem is hallottad Attilától Cher Believe című számát magyarul? :-)
www.indavideo.hu/video/Pataki_Attila_-_De_jo_hogy_en_is_elhiszem_azt

És ilyen számokból van neki egy (sok) lemezre való...

Dester 2012.06.29. 21:19:34

@szinkrobi: ezen lehidaltam, nem tudom melyik a szánalmasabb, komolyan. De talán nem is kéne rangsort felállítani...

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása