Legjobb fej banda EVÖR

Legjobb fej banda EVÖR

Nem nagy hír, de mivel én csak tegnap tudtam érdemben belenézni a lenti videóba, így ma tudom pusztába kiáltani: a Foo Fighters a legjobb fej banda EVÖR. Mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem vagyok a rajongójuk, sőt, tulajdonképpen nem is kedvelem a zenéjüket különösebben.

Egyfelől rendszeresen óriási tisztelettel adóznak a nagy rock klasszikusok felé (Queen, Motörhead, Led Zeppelin, Kiss), legyen ez egy előadott dal az öreg tanároktól, vagy csak egy legenda zenekari pólójának büszke viselése. Megjósoltam, hogy idén ők lesznek a Sziget húzónevei és állítólag csak pár napon múlt a dolog, de a naptárba nem tudták beilleszteni a Hajógyári-szigetet.

Az tudvalevő volt (ezért mondom, hogy nem hír), hogy a banda legújabb albumának jó részét Dave Grohl garázsában rögzítették, de az számomra sokkoló volt, hogy utána garázsturnéra indultak és szerencsés arcok garázsaiban léptek fel. Mondom: a Foo Fighters a legjobb fej banda EVÖR. Ennyit akartam mondani. Aki pedig szereti őket, annak itt a videó is. Beszarás jófejek.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr373136524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RobinH · http://unsigned.blog.hu 2011.08.10. 08:25:54

Nem akarom elspoilerezni, (nem is fogom) de tényleg mindenkinek érdemes megnézni, mert olyan dolgokat láthatunk benne, amiket világhírű rockbandától igen ritkán. Végtelenül emberséges, barátságos arcok. Egyszerűen vérzik a szívem, hogy én nem tudok velük péntekenként sörözni :D

Overdrive neked ajánlom, hogy nézd meg a Back and Forth című doksit is, ez a zenekar eddigi életét mutatja be, gyakorlatilag ennek a garázsturnés anyagnak az ikertestvére, amit az új album kapcsán készítettek. Sok érdekesség van benne a lemez felvételéről. (analóg tape recorderes megoldások)!

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása