Phil Spector szerepében: Al Pacino

Phil Spector szerepében: Al Pacino

EZ MEGVAN? Al Pacino az HBO saját gyártású filmjében Phil Spector bőrébe fog bújni, a forgatásról pedig napvilágot látott az alábbi kép.

Ki faszom az a Phil Spector? Spector bácsi egy legendás zenei producer (volt), aki olyan zenekarokkal és előadókkal dolgozott együtt mint a Beatles (együttes és szóló lemezek is), a Ramones, Leonard Cohen, vagy Ike és Tina. Ténykérdés, nem volt egy szép ember, de már a 60-as években számos TOP-dalhoz tette mellé névjegyét.

Az életút részletezése helyett élete "bulvárosabb" (avagy kegyetlenebb...) részét emelném ki, miszerint gyilkosság vádjával 2009-ben elítélték és éppen 19 éves börtönbüntetését tölti. (Egész pontosan agyonlőtt egy színésznőt. Állítólag.)

A zeneipar egyik géniuszénak élete és bukása valószínűleg számos érdekes képkockát ígér, főleg, ha a legnagyobbak egyike kelti életre. Már csak a hajkorona miatt is várjuk.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr813156679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

markus.b 2011.08.18. 11:45:01

Azóta is hálás vagyok neki, hogy jól elbaszta a Let It Be albumot. Wall Of Sound a tököm...

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása