Lady Gaga, ahogy nem láthatod - 3. rész

Lady Gaga, ahogy nem láthatod - 3. rész

Mondtam már, hogy Lady Gaga nem az, akinek hiszed?! Ez a LÉNY nem az, akinek mutatja magát. Nagyon haragszom rá, hogy egyfolytában álarcban van, miközben hihetetlen zenei dolgokra képes. Az MTV-gálán hiába öltözött férfinek (vagy minek...), a B-oldalon mégis az a DOLOG, hogy a Howard Stern-show-ban mit tett a fülesbe. Áéáá!

Korábbi elmélkedéseim a tárgykörben:

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr673191616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loyal - www.loyalmunkaruha.hu · http://www.loyalmunkaruha.hu 2011.09.01. 10:28:51

Ő már egy jelenség, egy ikon és hiába hasonlítgatják Madonnához, már jóval nagyobb rajongótábora van :D És nem mellesleg szerintem jobb előadóművész is! :)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2011.09.01. 10:36:48

Valószínűleg ha nem lenne nála mindennap farsang, akkor nem lenne ekkora rajongótábora, pedig tényleg tehetségesebb mint Madonna (nem tudom, mondhatom-e, amíg nem tettem le annyit én is az asztalra, mint Tina Turner:)))) Egyszerűen jobb a hangja + dalszerzés. Ha Alicia Keysnek több turizós ruhája van, és a fórumos nickjén kezd énekelni, lehet, hogy ő robban ekkorát.

Viszont tuti, hogy Újpalotára jár fodrászhoz. Vagy Ercsibe.

dVn · http://elvarazsoltkastely.blog.hu 2011.09.01. 11:55:55

De hát mégicsak látjuk, mert itt van ez a cikk nekünk:)

virtualdog 2011.09.01. 18:34:46

Attól, hogy kellően szorgalmas volt a csaj magántanárhoz járni énekelni és megtanulni egy pár semmilyen popdalt zongorán, azt miért változtat azon, hogy a zenéből még sokkal szégyentelenebb és vállaltabb módon csinál üzletet, külsőséget, divatot, mint eddig bárki?

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2011.09.02. 06:44:02

Meglepő ez a csaj, remek hangja van, bár ügyesen titkolja. Sajnos a "zenéje" teljeséggel halgathatatlan. Madonna a zene Mozartja, hozzá képest!:D

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása