Nem multimilliomos jazzdobos

Nem multimilliomos jazzdobos

2011.09.04. | Horváth Oszkár

Nincs időd zenélni? Nincs kivel? Nincs pénzed rá? Gyerekes dolog, fel kéne már nőni? Ha lenne hangszered, akkor tanulnál, de így minek? Van ugyan hangszered, ha tanultál volna, akkor játszanál, de így minek? Úgyse leszel híres? A popszakma egy szemét? Lemezeladásból úgyse lehet megélni? A csajod nem engedi? Gyerekkorban kellett volna elkezdeni, most már késő? Te úgyse lennél tehetséges? A szomszéd gyerek is zenél és nézzem meg, mire vitte? Hangos, a szomszédok nem tolerálnák? Jó, de hol legyen a próbaterem? Jó, de hol léphetnél fel?

VAN MÉG KIFOGÁSOD? Akkor legyél road, akkor nem kell zenélned, nem kell szembesülnöd vele, hogy sikerülne-e, vagy sem, meg sem kell próbálnod, mégis hallgathatsz zenét egész nap, és lóghatsz zenészekkel, és nem maradsz ki a buliból. És ismételgetheted az első bejegyzést egész életedben.

Ha ezeket a kifogásokat már mind elmormoltad, akkor ez a brazil szintiboy valamiben sokkal jobb nálad:

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr83199845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2011.09.04. 17:52:52

én egyszerűen lusta vagyok :p

a srác meg jól nyomja :o

taecleau 2011.09.04. 19:58:15

dobolás terén sokat kihozott a szoros költségvetésből, az énekére már ugyanez nem mondható el.

Rántott máj (törölt) 2011.09.04. 23:24:40

@taecleau: "dobolás terén sokat kihozott a szoros költségvetésből"
Ez marha jo :))))))))))))))))))))))))))

is 2011.09.05. 00:33:41

fantasztikus, megérdemelne egy rendes dobszerkót, hogy továbbfejlődhessen

tb79 · http://www.ukulele.hu 2011.09.05. 08:07:16

Hát ez zseniális!

@taecleau: ugyanmár, az énekére igazán nem lehet "panasz". Ez így nagyon eredeti, teljesen passzol a félig recitaló éneklése a dobolásához.

Egyébként nekem is az jutott eszembe, hogy megérdemelne egy rendes dobszerkót, kíváncsi vagyok, mihez kezdene vele. Szerintem nem kellene sokat szoknia, és tudna rajta játszani. Ugyanakkor elveszne ez különleges autentikussága...

Droidfigyelő (törölt) 2011.09.05. 10:07:12

Ünneprontó leszek, ne haragudjatok, de a versenyző szarul dobol. A cucc kreatív, meg is szólalnak a marmonkannák, jópofa a lábdob megoldása, minden fasza, de a legnagyobb baj az, hogy az egy nem egy, billeg jobbra-balra, pedig az egyet megtalálni a levegőben, marmonkannán, gumilapon, rezsón, tökmindegy, de kötelező feladat annak, aki dobolni akar. A pontosság mindennek az alapja. Sajnos, ez nem nagyon dobolás, ez inkább jópofa csapkodás. Így szoktak az amatőr zenekarok tagjai dobolni, amikor szünetben beülnek a próbán a dob mögé.

Mindezt azért mondom, mert a poszt nem kicsit feljebb emeli az előadót, mint ahova a zenéje alapján helyezni kell, ezért én most ezzel arányos túlságosan lejjebb hozom, és az igazság ott lesz félúton (de inkább az én véleményen felé tolódva.) A kreatív dobszerkó összerakásában viszont egyértelműen világbajnok, ezt el kell ismerni.

átlátó 2011.09.05. 10:50:04

A rossz dobos onnan ismerhető föl, hogy a próba meghallgatásra is fordítva lép be... én a B.Idol koncert fináléjában láttam egyszer a Gasometerben amikor a roadok is beszálltak a dzemmbe... eszem-faszom lelankadt. :)

átlátó 2011.09.05. 10:54:14

Most, hogy megnéztem, ne menjen próba meghallgatásra. De kemény a srác, az igaz.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása