Búcsú az R.E.M.-től

Búcsú az R.E.M.-től

Ahogy már a Facebook oldalunkon jeleztem és keltettem is egy kisebb riadalmat, nem átallom még egyszer leírni: az R.E.M. az egyik olyan együttes, melynek zenéje TOTÁLISAN semmilyen érzést nem váltott ki belőlem. Most pedig ugyebár feloszlottak, mely pedig annyira rázott meg, mint az Internetre kikerült Michael Stipe-nemiszerv híre.

A Shiny Happy People-től konkrétan kiver a víz, talán minden innen ered. Tudom, lehet itt jönni az "Ember a holdon" filmzenével, meg még ki tudja mivel, de én maximum annyit vagyok hajlandó megjegyezni: az alábbi daluk nem rossz. Köszi. Utáljatok. (Na, jó a Drive tényleg nem rossz, sőt.)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr263245966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2011.09.30. 13:01:30

nagyjából ezt én is írhattam volna, azzal a különbséggel, hogy annakidején nekem még az sem állt össze, hogy a shiny happy people nem B52's, hanem REM.
A Drive tényleg jó.

aranyláz 2011.09.30. 23:44:02

Nem értem ezt a bejegyzést. Ha totálisan érdektelen számodra a zenekar, miért írsz róla mikor feloszlik?

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2011.10.01. 00:33:56

@aranyláz: mert ezt a pár gondolatot váltotta ki belőlem az, hogy legendás zenekar feloszlásaként aposztrofálják sokan a REM feloszlását. Meg akarom érteni.

aranyláz 2011.10.01. 06:15:03

@Interstellar Overdrive: Oké, így már értem. Nekem is egyik kedvenc bandám, elsősorban a 80-as, 90-es évekbeli lemezeikkel. Jó kérdés egyébként, hogy mitől lesz legendás egy zenekar. Szerintem ennek a korszaknak egy fontos, és meghatározó együttese voltak.

Tviszt Oliver (törölt) 2011.10.01. 14:31:52

Azért volt ott egy Everybody Hurts. Vannak olyan művészek, akiknek elég egy dalt/lemezt úgy elkészíteni, hogy kitörölhetetlenek legyenek a zenetörténelemből. Az én személyes véleményem szerint ezt az REM nem egyszer megtette.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása