Kerekes Band feat. Mégötlövés - Mr. Hungary

Kerekes Band feat. Mégötlövés - Mr. Hungary

A Szigeten végre láttam a Kerekes Band formációt és egyfelől leesett az állam a zenéjüktől, másfelől annyira nem veszik komolyan magukat, hogy az nekem már eleve imponál. Mindezt alátámasztja a Mr. Hungary című daluk is, ami inkább lett belgás, mint kerekesbandes, de azt is mondhatjuk, hogy Mégötlövés jó munkát végzett...

A következő Kerekes Band performansz ma este lesz a Kobuciban, ahol a zenekar nem annyira rádióbarát énjét is megkaphatjuk. One more drink, Lacikám?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr873244645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2011.09.30. 13:19:47

Jólesz! Bár nem leszek ott, de az előzőn ott voltam. Kár, hogy belépős, mondjuk idén a Kobuci is FIDUCI lett és ha nagyanyám bemenne színpadot takarítani, amiatt is lenne belépő. Kár érte, idén emiatt már javarészt máshol mulattunk, nem azért mert drága, hanem azért mert az igazi Kobuci nem ez volt, ez meg már így nem az igazi, hanem Dagobert bácsié.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása