Foo Fighters + Roger Waters: In the Flesh

Foo Fighters + Roger Waters: In the Flesh

A héten ismét felszállt a levegőbe a Pink Floyd-disznó, kiadásra kerültek a The Dark Side of The Moon album speciális változatai és miközben Roger Waters már a jövő évi The Wall stadion turnét tervezi, beugrott a Jimmy Fallon Show-ba, ahol a Foo Fighters-szel tökéletesen előadták az In The Flesh című számot.  

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr153269600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Julia Dream · http://bakelitmania.blog.hu 2011.10.02. 12:39:04

Waters az utóbbi időben kicsit megviseltnek tűnt, a turné láthatóan kiszívta minden erejét, de most újra fantasztikusan néz ki. Gyorsan összeszedte magát a turné szünetében. Honnan szedi ez az ember ezt a rengeteg energiát???

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása